2777
2789
دقیقا اینم قبلش همش میگف مهریه 14 تا منم میگفتم بهتره خونواده ها حرف بزنن راجبش ولی بازم زیر 100 تا ...

نمیدونم چی بگم الان وااقعا درکت میکنم اگه برا منم اینجور بشه تو خاستگاری چیکار کنم😔

🖤...Bir tek sen
نمیدونم چی بگم الان وااقعا درکت میکنم اگه برا منم اینجور بشه تو خاستگاری چیکار کنم😔

من فقط میتونم دعا کنم و از بقیه بخوام دعا کنن کاری از دستم برنمیاد البته بعضی از خانوما بهم راهکار دادن ک با همسر ایندت ب زبون خوش و مهربون صحبت کن دوتا هندونه بذار زیر بغلش با مادرش مخالفت کنه حرف منو گوش کنه...اخه مامانش میشینه ازین حرفا بهش میزنه دهن بینه چون داییش مهریه میده مامانش گفته تو دیگه تو دام مهریه نیفتی زرنگ باشی فلان

بخدا باورکن من اصلا مهریه نمیخوام اصلا اسمش میاد حالم بد میشه دیشب زنگ زدم بهش گفتم من حاضرم با 2 تا سکه باهات زندگی کنم ولی خانوادم رضایت نمیدن قبول نمیکنن با این روشا میکشمش سمت خودم نظرشو عوض میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط میتونم دعا کنم و از بقیه بخوام دعا کنن کاری از دستم برنمیاد البته بعضی از خانوما بهم راهکار د ...

ارهههه منم واقعا حالم بهم میخوره چیه اخه کی داده کی گرفته درسته ک میگن پشتوانه ی دختره ولی الان هزار تا هم بگی همون ۵۵تارو میدن دگ بنظر من زیاد درس نییس منم موافقم باهات عزیزم ایشاللله ک درررس بشه مشکلت 😍بزودی برسین ب همدیگه😍😍😍🙏🙏

🖤...Bir tek sen