2777
2789
عنوان

خانومای عزیز اصفهانی بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 46 پست
اگه رفلاکس باشه سبزیجات ورب وگوجه رو نخور ،زنجفیل با یک قاشق عسل یه تیکه دارچین رو بریز تو آب جوش صب ...

زنجبیل یه مدت هر روز توی چایی میخوردم تا حدی که دیگه باعث شد بدنم دائم گر بگیره و دیگه نخوردم اما معدمم فرقی نکرد، خیلیا گفتن از سردی میتونه باشه ولی متاسفانه ادمی نیستم که بتونم یه مدت کاملا گرمی بخورم

و خدا برایم کافی است..❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله فکر کنم باشه ،دکتر حمید علیزاده ، من هر جا رفتم گفتن برو اندوسکوپی ولی ایشون بدون اندوسکوپی با ...

ممنون عزیزم، وای امان از معده درد بهتره شمام ادامه بدی زیاد بشه دیگه خیلی ادمو اذیت میکنه

و خدا برایم کافی است..❤

سایت nobat.ir وارد شو اسم خانم دکتر لاله زیدآبادی رو سرچ کن اگر رمز خواستن 7189.گزینه نوبت اینترنتی رو بزنین و بقیه مراحل فقط خانم دکتر روزای زوج عصر هستن.البته بقیه روزا صبح کلینیک پارس هستن میتونین توی اینترنت شماره کلینک پارس شهاین شهر رو پیداکنین و تلفنی نوبت بگیرین

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
خواهش میکنم عزیزم  من الان دو سه ساله هر روز امپرازول ناشتا میخورم

خب منم خوردم همه اینا رو ولی تا وقتی میخوردم بهتر بودم تموم میشد دوباره همون میشد

و خدا برایم کافی است..❤

واسه رفلاکس قبل خواب اصلا مایعات نخور و سعی کن موقع خواب زیر سرت بلند باشه.چای رو کاملا حذف کن و از عطاری شیرین بیان بگیر بخور واقعا موثره.من یه کیست بزرگ pco داشتم که دکتر نزاشت واسه معدم دارو بخورم عوضش بهم گفت رازیانه بخور از روز اول پریودی شروع کردم روز پنجم یه دردی پیچید تو دلم که مردم و زنده شدم بعد ده دقیقه کیستم کامل دفع شد

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
سایت nobat.ir وارد شو اسم خانم دکتر لاله زیدآبادی رو سرچ کن اگر رمز خواستن 7189.گزینه نوبت اینترنتی ...

فقط عزیزم کلا شاهین شهر هستن؟ ادرسش دقیقا کجاست؟

و خدا برایم کافی است..❤
واسه رفلاکس قبل خواب اصلا مایعات نخور و سعی کن موقع خواب زیر سرت بلند باشه.چای رو کاملا حذف کن و از ...

وای چه خوب، من خودم شخصا به داروهای گیاهی خیلی اعتقاد دارم، یعنی نخوردن چای اینقدر موثره؟ یکی هم بهم گفت نخور ، شیرین بیان هر روز بخورم؟

و خدا برایم کافی است..❤