2777
2789

امروز پانزدهم انتقالم هست و جوابش مثبت شده امروز یه لک خیلی کمرنگ دیدم آیا خطری درپیشه باید برم پیش دکتر؟

حتما زنگ بزن بپرس.نگران نشو واسترس نگیر ولی حنما زنگ بزن بگو.بتات چند شد،؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید توهمه توربارداری لک های زردم هست خخخخ من همش توهم میزدم ک لکه بینی ولی ترشحات بود

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
بخش بیشترش ترشحه با چنتا نقطه لک

ترشحه نترس عزیزم.اگ شیافم استفاده میکنی بیشتر برااونه منم ترشحاتمم گاهی تیره بود ولی اصلا جای نگرانی نداره اینا اغلب ترشحع تا لک بازم میخای بادکترت مشورت کن

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
ترشحه نترس عزیزم.اگ شیافم استفاده میکنی بیشتر برااونه منم ترشحاتمم گاهی تیره بود ولی اصلا جای نگرانی ...

رفتم دکتر سونوم کرد گفت یه کیست 3میلیمتری میبینم که ممکنه تبدیل بشه به ساک کلی ناراحت شدم یعنی الان که روز 15 انتقالمه نباید هیچی تو سونو باشه

رفتم دکتر سونوم کرد گفت یه کیست 3میلیمتری میبینم که ممکنه تبدیل بشه به ساک کلی ناراحت شدم یعنی الان ...

نه باباااا خیلیییییییییمخصوصا زود رفتی خخخخخ روز چهل فک کنم رفتم....از روز انتقال حساب کردم روزی ک سونو شدم گفت هفت هفته و دوروزه قلبشم کیزد خب خیلی زود رفتی الکی استرس میگیری

شما زیر شکمتون تیر هم میکشه؟

اره قبلا خیلی این اتفاق میوفتاد توهفته های پایین الان دردام جور دیگس.پنج ماهم تموم شده و شروع ماه ششم

نه باباااا خیلیییییییییمخصوصا زود رفتی خخخخخ روز چهل فک کنم رفتم....از روز انتقال حساب کردم روزی ک س ...

شما ضخامت اندومترت چند بود تو سونوی اول؟ضخامت من الان 6.6 بود