2777
2789
عنوان

💫🌈رد پای آرامش🌸😍

857 بازدید | 178 پست

ردپای آرامش

هنگامی که برای انسان ها آرزوی سعادت می کنی، نیروی درونت به تمامی انسان های پاک طینت متصل می شود

و راهی می شوی برای عبورتمامی دعاهای خیری که ازتمامی مردم فرستاده شده 

وآن گاه انرژی دعاها وبرکت انسان های روی زمین ، واردزندگیت می شود!

👌برای هم دعای خیر کنیم

💜آرزو میکنم كه : مــهر؛ بركت؛ عشق؛ محبت و سلامتى هميشه همنشین شماباشند.🌈

@ertebat0bakhoda

دوستان مدد بدین ۴۰ تا سوره یاسین بخاطر اینکه یه حاجتی دارم نذر کردم هدیه به حضرت ابوالفضل العباس(ع)، حضرت فاطمه زهرا (س) و حضرت ام البنین (س) هرتعداد میتونین بخونین لطف کنین بگین منم به نیت شما سوره حشر میخونم❤️😍

میشه یه صلوات مهمونم کنین❤️🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من  یک بارمیخونم لطفا شما هم برای سلامتی جوان بیمار من دعا کنید اسمش محمد

چشم عزیزم التماس دعا منم به نیت شما و سلامتی پسرتون دعا میکنم و یک سوره حشر میخونم ❤️❤️❤️

١يس اميدوارم به حاجتت برسي،خداهم يه نگاه به من بكنه و فرزند سالم بهم بده

ان شاالله عزیزم خیلی خیلی ممنونم 

التماس دعا منم به نیت بارداری شما یک سوره حشر تلاوت میکنم ان شاالله خدا یه فرزند صالح و سالم به شما بده

عزیزم من 2تا یس براتون ميخونم شما هم برای ما  دعا کنید

چشم عزیزم حتما منم نیت کردم هرکسی سوره یاسین تلاوت کرد به نیتش یک بار سوره حشر بخونم شماهم منو خیلی دعا کنین به این حاجتم برسم 

منم یک سوره حشر به نیت شما تلاوت میکنم 

التماس دعا❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

@اتنا52        

@پسرم،دنیامه  ‍ 

@اسکارلت69        

دوستان ببخشید منشن کردم شمارو لطفا اگه میتونین بردارین و‌بخونین منم به نیت حاجت روایی شما سوره حشر میخونم

عزيزم من دو تا يس ميخونم الهي حاجت روا بشي لطفا براي منم دعا كن به آرزوم برسم ديگه خسته شدم الهي كه اول وجود نازنين شما سرشار از شادي و بركت بشه و اگه شد خدا حاجت منم برآورده كنه

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***