2777
2789

مال و ثروت ک باشه خوشکلی هم خود به خود میاد..

همه جنگ و دعواها و اعصاب خوردیا هم واسه فقیر فقرا والبته  دیگه خانواده های متوسط

ما که یه زمان متوسط بودیم دیگه بااین گرونیا فقیر حسااب میشیم   حالا بازم شکر

از ما فقیر ترم هست ولی اون بالا بالاها رو میبینیم ادمای از ما بهترون  که دغدقه ای ندارن و تو یه عالم دیگه سیر میکنن  

هر لباسی هر غذایی هر مسافرتی هر جشنی بخوان  آمادست

همش عشق و حال و اصلا مریضی هم سراغشون نمیاد   خیلی کم پیش میاد

یه چیزشونم شه فورن بهترین دکتر و بهترین امکانات

عجب عدالتی😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی رو من میشناسم سود بانکیش ماهی ۲میلیاردع ببین تو حسابش چقدر پوله

شیش تا ماشین داره گرون ترین ماشینا

اون روز بحث غذا شد گفتم همسر من غذای برنجی رو فقط غذا میدونه عذای نونی خیلی سخت میخوره

گفت ما تو هفته یه بار برنج میخوریم تخم مرغ سیب زمینی ابپز اینجور چیزا رو میخوریم من هنگ کردم

Are you lost baby girl?

من دیشب اینستا ریختم.. کلا از زندگی ناامید 

شدم..فک کنم همه پولدارن ب جز ما😶

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

با متنت چقدر دلم برای خودم سوخت😭

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
آره به خدا  همشونم یا آقا زادن یا با آقازاده‌ها در ارتباطن

آره ولی نه همشون خیلیا کارخونه دار و آدم حسابی ک شغل های آنچنانی نه صرفا دولتی

خیلیا که با ساختمون سازی و شرکتهای بزرگ  صاحب پول شدن خیلیا هم ارث و زمین و این چیزا

يه خانواده هستن تو اينستا

مهاجرت كردن انگليس

دوتا پسر كوچيك دارن 

اقاهه شركت داره اونجا

يعني كِيييييف دنيارو ميكننا خوشبحالشون

هروز صبح كه ميخام پاشم بيام سركار ياد اون خانومه ميوفتم نه سركار ميره نه چيزي عشق دنيارم ميكنه

هعی کیف دنیارو میکنن ماها چی

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

یکی رو من میشناسم سود بانکیش ماهی ۲میلیاردع ببین تو حسابش چقدر پوله شیش تا ماشین داره گرون ترین ماش ...

دومیلیارد سود،؟؟ ی کم اغراق نیس؟

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

فکرت اشتباست . ی زندگی مرفه بی درد رو از دور داری نگاه می‌کنی .

خیلی از این زندگی های مرفه هست که تو پول غلت میخورند سفرهای خارج و غیره ولی زن و شوهر خوشبخت نیستند . تفاهم ندارند . جنگ و دعوا دارند . آرامش ندارند . زندگی مرفه بدون عشق و آرامش بدرد نمیخوره .‌

کاربر قدیمی هستم.   
آره ولی نه همشون خیلیا کارخونه دار و آدم حسابی ک شغل های آنچنانی نه صرفا دولتی خیلیا که با ساختمون ...

بعضیا هم جنم کار داشتن الان پولدارن ،که خدا بیشتر بده بهشون

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️