2777
2789

میدونم کنکور هنرستانی ها جداست ولی اگه یه هنرستانی بخاد تو هر دو تا کنکور شرکت کنه رشته برق ساختمان کاردانش توی کنکور سراسری با کدوم گروه میتونه آزمون بده؟ من فقط همینو میخام بدونم کلی تاپیک زدم ب نتیجه نرسیدم فقط یکی ب من بگه این رشته تو کدوم گروه ازمایشی شرکت کنه؟

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکی از دوستام کامپیوتر میخوند همون هنر کنکور داد ولی خب نرفت چون میخواست تئاتر بره

رفت دیپلم انسانی گرفت کنکور داد 

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

هر سه رشته نظری و میشه شرکت کنی باهنر

یعنی غیر از این 5 گروه دیگه گروه دیگه ای نیست برای مهندسی برق فقط میتونه توی ریاضی شرکت کنه؟

فک کنم باید پیش دانشگاهی بخونی که بتونی کنکور بدی

نه هنرستانیای نظام جدید میتونن شرکت کنن

فک کنم باید پیش دانشگاهی بخونی که بتونی کنکور بدی

دوست عزيز نظام اموزشي تغيير كرده و هنرستاني هاي كه 3 سال هنرستان بودنن و با پايه 12 ام  ديپلمه ميشن ميتونن كنكور نظري و كارداني و شركت كنن

اونايي هم كه با ديپلم قديم هنرستانن و 2 سال هنرستان خوندن ديگه نميتونن پيش دانشگاهي و بگذرونن چچون ديگه اون نظام تا نهايت شهريور ماه هست و تمديد هم نخواهد شد و فقط ميتونن  كنكور كارداني و شركت كنن