2777
2789
اها اره بهتره منم یه لیست تعیه کنم بنظرم اینطوری کمتر دستپاچه میشم حداقل با برنامه میرم جلو مرسی عزی ...

من همیشه لیست مینویسم واسه کارام.هرشب قبل خواب لیست کاری فردارو مینویسم عادت کردم اگه ننویسم گیج میمونم که چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آشپزخونه رو تموم کردم همه کمدا و کشوهارم مرتب کردم همه دکوریارم پاک کردم شیشه هارم از داخل شوهرم پاک ...

بابا کله کارا رو شوهرتون انجام داده دمش گرررررررممممم😂

متعهد...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستین ،،،مرسی
وای نگو تروخدا .سال جدید موقع عید باید خونه ها عین دسته گل باشه . سال جدید با خونه تمیز

ما تا اواخر خرداد مهمون نداریم. برای چی دهن خودمو سرویس کنم؟!

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

من همیشه لیست مینویسم واسه کارام.هرشب قبل خواب لیست کاری فردارو مینویسم عادت کردم اگه ننویسم گیج میم ...

اره منم دستپاچه میشم نمیدونم باید چیکار کنم الان ب این نتیجه رسیدم لیست بنویسم تموم مارامو با برنامه برم جلو

متعهد...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستین ،،،مرسی
اها اره بهتره منم یه لیست تعیه کنم بنظرم اینطوری کمتر دستپاچه میشم حداقل با برنامه میرم جلو مرسی عزی ...

فدات گلم.اره لیست بنویس ک هرروز یه جارو تمیز کنی طوری ک قشنگ وقت بزاری  برق بیفته . اینجوری هم گیج نمیشی هم خسته نمیشی وفشار روت نمیاد. طوری کاراتو بکن ک تا  ۱۵ اسفند کاراتو کرده باشی . روزهای اخر اسفندو بخودت اختصاص بدی خریدی وارایشگاهی وماسک صورتی  . از یکم اسفند شرو کن فدات .موفق باشی

من اتاق پسرم تقریبا تموم شده

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

مادیگه ممکنه همین روزافارغ بشیم...کارامونوکردیم😎

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.