2777
2789

سلام ماما نهای گل

دخترم ۲۲ ماهشه،۳ ماهه دارم روش کار میکنم که شیر روزشو قطع کنم ولی نمیشه که نمیشه، همه روشهایی که تو اینترنت هم هست رو امتحان کردم ولی نشد

میخوام یکدفعه ایی قطع کنم، امروز صبر زرد میخوام بزنم،یه عالمه خوراکی براش خریدم،غذای مورد علاقشو میپزم

بیرون نمیتونم ببرم هوا سرده،

شما ها چه پیشنهادی دارید،صبر زردو بزنم بهش؟

میخوام کاری کنم کمتر ضربه روحی بخوره

خواهشا اگر پیشنهادی دارید بگید

راستی من دست تنهام،یعنی تو غربتم دسترسی به کسی ندارم بیاد کمکم کنه یا برم پیشش

همه میدونیم خوب بودن خیلی خوبه، ولی هیچکس خوب نیست.

اولا که صبور باش ، خیلی بیشتر از قبل بغلش کن ببوسش که حس نکنه محبتت کم شده ، مایعات مثل آب ، شیرپاستوریزه ، آب میوه جایگزین کن ، سعی کن حواسشو پرت کنی و تو موقعیتهایی که درخواست شیر میکرد قرار نگیری.

هزار بسته مُسَکِن فدای این غمِ بُرنا...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید یهویی ازش بگیری  روی سینه چسپ ضد حساسیت بزن بهش بگو اوخ شده  خودش نمیخوره دیگه. فقط چسپو برندار و نذار بدون چسپ ببینه ش. فقط برای خوابش دو شب بیتابی میکنه یکم تحمل کن میگذره. اصلا هم دعواش نکن یکم حوصله کنی خودش یاد میگیره بخوابه

ببین من صبر زرد زدم.ولی از یه ماه قبل بهش گفتم تو دوسالت بشه دیگه بزرگ شدی و شیر من تلخ میشه و... مدام تکرار میکردم‌.سر دوسال صبرزرد زدم و بهش گفتم آره دیگه تلخ شده.یه بار امتحان کرد بدش اوند.تابستون بود رفتیم پیک نیک تا شب.شب هم دوباره امتحان کرد دبد تلخه دیگه نخورد

والاه منکه ب تدریج مجبور شدم بگیرم چون خیلی وابسته بود یعنی یه شب ک میخاستم ندم اونقد جیغ زد و گریه کرد از ترس همسایه ها ساعت 2 نصفه شب دیگه تسلیم شدم و باز شیر دادم. بنظرم اول روز رو قطع کن یکم سس یا بتادین بریز رو پنبه با چسب بزن ب سینه هات روزها بگو اوف شده نشونش بده شبها هم بگو بخاطر تو بیا یکم بخور کلی هم آخ و اوخ کن موقع خوردنش😆😆

بذار اول صبح رو ترک کنه بعد شب رو یهو قطع میکنی

خب دو سال تمام رو بده براش بهتره.اگه شرایطشو داری.ولی اگه نمیتونی من خودم  چسب زدم ب سی نه به صورتضربدری😂😂. و رژ لب.پسرم یهردفعه دید دیگه بهش گفتم اوووف شده.خودش دیگه نبومد.میدونم خیلی بیشعوربودم ولی اصلا هم طوری نشد.دیگه شب ها هم یادش بود خودش نمیخواس میگف اووف شده نمیخورم.خودش لباسمو میکشید پایین میگف نه

بعضیا هر کار دلشون میخواد میکنن؛ بعد میگن ما دلمون صافه. انگار دل ما فرفریه!

والا من مجردم ولی فکر کنم چسب زخم بزنی بگی زخم شده خون اومده یکم فاصله بگیره،اگرم شیشه شیر عادت داره شیر گاو رقیق کن بده دستش دایم،به حالت شیر دادن بغلش کن و باهاش حرف بزن ک همون اغوش و امنیت رو احساس کنه

در هر حال ی کوچولو اذیت داره ولی تا هوا گرم نشده کارو تموم کن براتون دعا میکنم 

اولا که صبور باش ، خیلی بیشتر از قبل بغلش کن ببوسش که حس نکنه محبتت کم شده ، مایعات مثل آب ، شیرپاست ...

این موقعیت پای تلفن نشستن

همینکه میبینه بدو بدو میاد😂😂😂😂

همه میدونیم خوب بودن خیلی خوبه، ولی هیچکس خوب نیست.

من یادمه اب انار گرفتم رفتیم امامزاده بهش یه سوره که یادم نیست البته تو ریحانه ی بهشتی نوشته  خوندم فوت کردم دادم خورد اومدیم خونه چسب زدم ودیگه ندادم.منم خیلی تلاش کردم شیرشو کم کم قطع کنم ولی همکاری نکرد.شبم که بیدهر میشد شیر پاستوریزه دادم.یه لیوان جدید واسش بگیر تو اون بده بخوره.بیدارم شد چندشب اول بغلش کن لالایی بخون واسش.موفق باشی

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....

یه با باید از شیر بگیریش روز و شب چیه دیگه....من چسب زدم چند باری اومد دید نمیتونه شیر بخوره دیگه شکر خدا خودش متوجه شد...وقتی اومد سمتت حواسشو پرت کن...نهایت سه روز سختیش هست...فکر صربه روحی هم نباش زود یادشون میره بچه ها