2777
2789
فداتم .چرا بیداری.حرکات دخترم خیلی کم شده .ازحرکات فعلیش لذت ببر غر نزن نمیزاره بخوابم😂

خوابم بهم خورد از وقتی وارد۶ شدم کلا کم خوابم کمردررد پهلو درد دارم تکرر ادار شدید

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوابم بهم خورد از وقتی وارد۶ شدم کلا کم خوابم کمردررد پهلو درد دارم تکرر ادار شدید

عفونت ادراری داری.منم اینجوریم ب دکتر بیشعورم گفتم گفت برات قرص مینویسم دفترچه بردیم ننوشته بود.

خدایاشکرت بابت همه چیز☺🤏
عفونت ادراری داری.منم اینجوریم ب دکتر بیشعورم گفتم گفت برات قرص مینویسم دفترچه بردیم ننوشته بود.

نمیدونم والا قبلا که داشتم فقط بهم سفالکسین دادد هر ۸ساعت

ن تکوناش زیاد بریچم هست 

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩
اره استفاده کن عفونت داری.پس خیالت راحت تااخر بریچ میمونه.

خدا از دهنت بشنوه بریچ بنونه

۲۴ هفته ۵روز رفتم سونو گفت بریچ الان قشنگه معلومه پایین میزنه

وزنشم ۸۰۰بود🤗😅تولپو مامانشه😍

خدا از دهنت بشنوه بریچ بنونه ۲۴ هفته ۵روز رفتم سونو گفت بریچ الان قشنگه معلومه پایین میزنه وزنشم ۸ ...

ای قربونش .نترس بریچ میمونه😀من ازهمون اول سفالیک بودتااخراینجوری موند.

خدایاشکرت بابت همه چیز☺🤏

چه باحال طبیعی میشی؟

راستی دینا چند کیلو🤗🤗

سی دوهفته 1980.دیگه سونو ندادم.الان بنظرت چندشده😑 فکرکنم جوجه توام سی دوهفته 2کیلویی بشه.

الان چند هفته ای؟

من فک کنم ۳۲هفته ۲۳۰۰بشه😅 من خیلی میخورم😑😶

الان چند هفته ای؟ من فک کنم ۳۲هفته ۲۳۰۰بشه😅 من خیلی میخورم😑😶

37:5روزمه.

انشالله ک توپول بشه نوش جونت 

راستی چقدر وزن اضافه کردی؟؟

من تو کل بارداریم 13کیلو.😢

خدایاشکرت بابت همه چیز☺🤏