اول یه لباس عوض کردم با همون موهای سرم با تاج و آرایش شوهرم گفت یه شال سرت کن ببرمت دم ساحل (عروسی گ ...
از گرگان رفتین مازندران ساحل؟
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
ما عروسیمون ساعت ۴ صبح خلاص میشه اومدم لباسم بیرون آوزدم رفتم حمام بس صورتم و موهام سنگین بود واسم دیگه خوابیذم کاری نکردیم بس خسته بودیم از ساعت ۸ صبح هم رفته بودم آرایشگاه که آماده ام کنه برم قضای باز عکس بگیرم
لباسمو عوض کردم شوهرم رفت بالا خونه مادرش به مهمونای از راه دور که شبم مونده بودن شب بخیر بگه . منم تنهایی نشستم موهامو باز کردمو یه عالم گریه کردمو خوابیدم . صبح زودم شوهرم پاشد رفت کله پاچه خرید برای مهمونا و منمپاشدم رفتم خونه مادرشوهرم صبحانه و اینجوری بود که زندگی گهی با خانواده شوهر تو یه ساختمون شروع شد و تا الان که ۸ سال گذسته روز به روز گه تر میشه
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊