2777
2789
عنوان

برای شما هم پیش اومده

159 بازدید | 21 پست

تا بحال شده یه فکر بیفته تو سرتون( حالا خیلی هم مهم نباشه ها) ولی بشدت ذهنتون درگیر کنه یعنی دچار وسواس فکری بشید من خودم یوقتایی یه چیزایی الکی ذهنم درگیر میکنه هی مثلا بهش فکر میکنم درموردش خیلی زیاد تحقیق کنم مطلب میخونم تو نت و...انقدر استرس میگیرم خوابم میپره کلا بعد جالبیش اینه صبح بلند میشم به کل موضوع فراموش میکنم

شما هم اینجوری میشید ؟؟🤔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها مثلا من تیغه بینیم یه کوچولو برامدگی داره شبا این فکر میاد تو ذهنم که بینیم کجه کلی مطلب میخونم ازش هی میگم صبح شه با دکترم صحبت کنم دوباره صبح میگم اصلا معلوم نیست ولش کن 😐

دوروزه پیش فیلم غلامرضا تختی رو دیدم الان دوروزه دارم تو اینترنت درباره مرگش میخونم نمیتونم باور کنم خودشو کشته نمیدونم چرا انقدر روم تاثیر گذاشته

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
دوروزه پیش فیلم غلامرضا تختی رو دیدم الان دوروزه دارم تو اینترنت درباره مرگش میخونم نمیتونم باور کنم ...

اره افرین درمورد مرگ و میر هم خیلی کنجکاوم خدا نکنه یه ادم معروفی مرگش مشکوک باشه باید تمام گمانه زنی ها درموردش بخونم اخه یکی نیست بگه به تو چههه

اره افرین درمورد مرگ و میر هم خیلی کنجکاوم خدا نکنه یه ادم معروفی مرگش مشکوک باشه باید تمام گمانه زن ...

نمیدونم چرا اینجوری شدم شاید خنده دار باشه ولی وقتی لحظه دفنشو نشون دادن گریم گرفت بیچاره 52 ساله که مرده ولی الان یکدفعه برام خیلی مهم شده که چرا خودکشی کرده خداکنه همه دروغ بگن باورم نمیشه یه آدمی به بزرگی اون تصمیم به اینکار بگیره

نباید واقعا انقدر رو ادم تاثیر بذاره

فکرکنم الان به خودت امیدوار شدی که در این حدم رو یه چیزی مثل من کلید نیستی😂😂😂

😂😂😂 نه باور کنم منم اینجوریم قفل میکنم رو یه چی دیگه ول نمیکنما یعنی

خدا نکشتت خندم گرفته 😂😂 چرا ما زنها اینجوریم حالا مردا عین خیالشون نیست