2777
2789

سلام دوستان 

میخواستم راجع به بازی هایی ک با پسرم دارم بهتون بگم شاید بدردتون بخوره شماهم اگر برای تقویت هوش بچه هاتون کاری میکنید ممنون میشم در اختیارمون بذارید

پسرم دوسال و دو ماهشه و میتونه از یک تا ده بشمره 

و از روی اعداد  بخونه 

چند تا رنگ رو بلده و رو خوانیشو میدونه

روخوانی ۱۰ نا کلمه رو بلده 

مثلا مینویسم مامان میگه و...

چند تا نقاشی هم بلده مثل کوه خورشید 

من اینهارو دوماه باهاش تمرین کردم و الان یاد گرفته 

مثلا همش براش نقاشی میکشم یا همش اعداد از یک تا ۱۰ رو براش مینویسم و همزمان میگم 

کلمات رو هم نوشتم برای امتحان ببینم یاد میگیره یانه دیدم تو ذهنش موند مثلا چند بار نوشتم بابا و بهش گفتم البته چند روز بعدش امتحان کردم گفتم این چیه؟ گفت بابا 

همینطور کلماتی مثل اسم خودش مامان آب سیب ابی سبز و...

برام جالب بود ک یاد گرفت چون میخواستم میزان یادگیریشو ببینم 

ولی بعدش فلش کارت درست کردمو و رنگ امیزی کردم برای اموزش رنگ ها  یا مثلا اعداد رو جداگانه نوشتم یا شکل ماشین شکل سیب شکل کوه و.... اینارو کشیدمو دونه دونه براش میگفتم و یاد میگرفت 

اینم بگم به زور نمیاوردمش خودش به شدت علاقه داره و اگه از پیشش برم و انجام ندم گریه میکنه میگه فقط کل روز پیشم باش و اینکارارو بکن 

امیدوارم براتون مفید باشه 

کی دوست داره مکالمه و اسپیکینگ یاد بگیره هزینشم بعداز رضایت.........پایان هر ۵ جلسه یا ۱۰ جلسه پرداخت کنه؟؟؟💃💃💃💃         سلام دوستان  من معلم زبانم 10 ساله    یک کتاب اموزش مکالمه نوشتم    که میشه تو سی جلسه مکالمه و گرامرو یاد گرفت.   چیزی که تو کتابم آموزش دادم گرامر صفر تاصد به صورت کاربردی همراه با آموزش اسپیکینگ هست    .به صورت مجازی هست  آموزش "گرامر و اسپیکینگ "هست.       همینجا تو نی نی سایت هم میتونیم کلاس رو برگزار کنیم         .آموزش شامل      گرامر صفر تاصد      ۲۰۰۰ لغت کاربردی      تمرینات جمله سازی و اسپیکینگ         200 درصدتضمینی ک میتونی پایان سی جلسه کامل انگلیسی ح رف بزنی          تضمینمم اینه که او لش هزینه ای نمی گیرم       می تونید روش تدریسم و ببینید و تصمیم بگیرید.       هزینشم میتونیدپایان هر  5  جلسه  پرداخت کنید ک کاملا مطمین و با خیال راحت اعتماد کنید           .مناسب کسانیکه که پایشون ضعیفه یا مکالمه میخوان یاد بگیرن       بااموزش مدرسه و دانشگاه کلا فرق داره        دوست داشتید شمارمو میدم خدمتتون جهت هماهنگی بیشتر               هزینشم ناقابله کلا 300 تومن    که بصورت اقساطه ۳ یا ۶ قسط       اگر مایل بودین درخواست بدین درخدمتتونم.

این کاری ک میکنی هنوز زوده.

اموزش رو بزار برای ۷ سال ب بعد

نمیدونم

ولی من برای بچم‌این کارو نمیکنم.

دلم میخواد هر چیزی رو توی سن خودش تجربه کنه نه زودتر نه دیر تر

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خوذم خیلی درس خون بودم ‌همیشه نمره هام ۲۰بود ولی از درس زبان ب شدت بیزار بودم میدونی چرا؟؟چون از ۵سالگی میراشتنم کلاس زبان و ذوق میکردن ک الفبارو بلدم باوجود اینکه همه درسارو دوس داشتم بعد ها همیشه تو زبان ضعیف بودم 

تازه یه مطلب هم خوندم.

که یه خانومی این کارو کرده بود برای بچش و اون خیییلی خوب تا ۷ سالگی همه چیو بلد بود

تمام محاسبات ریاضی و ....

اما ب تدریج همه از ذهن بچه پاک شد.

اتفاقا توی کتاب روانشناسی هم بود

سال دوم تربیت بدنی اگه اشتباه نکنم.

بازم میگم الان زوده برای اموزش.

با لگو بازی کردن و ماشین بازی اینا براش خوبه

بچه دوساله رو بزار تا پنج سال دیگه بازی کنه لطفا😊

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊

پسر شما علاقه داشته و احتمالا تک فرزنده و هم بازی نداشته که شیطنت یاد بگیره و کمتر بچه ای خصوصا پسر رو دیدم که چنین علایق و توانایی هایی داشته باشه

پسر کوچک من دو سال و هشت ماهشه .... همه ی بازی های تفنگی و ماشین بازی و دزد و پلیس رو خوب بلده . نقش پلیس و نقش مقتول رو خوب بازی می کنه . با لگوهاش خیییلی خوب بلده پارکینگ یا قلعه یا هواپیما و هلکوپتر و آدم آهنی درست کنه و بعد هم با هواپیما همه رو بمباران می کنه و داغون می کنه

ولی رنگ ها رو خوب بلد نیست . هنوز خیلی خوب حرف نمیزنه . اصلا به نقاشی و کتاب علاقه نداره ولی تا دلت بخواد عاشق شلوغ کاری و تصادف بازی و بدو بدو و شیطنته

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

این کاری ک میکنی هنوز زوده. اموزش رو بزار برای ۷ سال ب بعد نمیدونم ولی من برای بچم‌این کارو نمیکن ...

درسته 

بنظرم بعضی کارا مثل زبان انگلیسی ک اصلا ربطی ب این سن نداره زوده ولی یکسری کارا لازمه مثل رنگ ها اعداد 

حالا روخوانیم ک گفتم واقعا بی ربط و زوده ولی فقط میخواستم هوشش رو برای یادگیری ببینم 

یک خانمی رفته بود مرکز مشاوره برای تست هوش بچش دوساله بود تمام اینهایی ک گفتم رو از بچش تست گرفته بودن و حتی چیزهای بیشتر ک ممکنه برای ما عجیبباشه 

اون خانم میگفت بچم هیچی بلد نبود و تو نتیجه ی تست بهش گفته بودن باید با بچه کار کنیو و اموزش بدید و این ب تقویت هوشش خیلی کمک میکنه

کی دوست داره مکالمه و اسپیکینگ یاد بگیره هزینشم بعداز رضایت.........پایان هر ۵ جلسه یا ۱۰ جلسه پرداخت کنه؟؟؟💃💃💃💃         سلام دوستان  من معلم زبانم 10 ساله    یک کتاب اموزش مکالمه نوشتم    که میشه تو سی جلسه مکالمه و گرامرو یاد گرفت.   چیزی که تو کتابم آموزش دادم گرامر صفر تاصد به صورت کاربردی همراه با آموزش اسپیکینگ هست    .به صورت مجازی هست  آموزش "گرامر و اسپیکینگ "هست.       همینجا تو نی نی سایت هم میتونیم کلاس رو برگزار کنیم         .آموزش شامل      گرامر صفر تاصد      ۲۰۰۰ لغت کاربردی      تمرینات جمله سازی و اسپیکینگ         200 درصدتضمینی ک میتونی پایان سی جلسه کامل انگلیسی ح رف بزنی          تضمینمم اینه که او لش هزینه ای نمی گیرم       می تونید روش تدریسم و ببینید و تصمیم بگیرید.       هزینشم میتونیدپایان هر  5  جلسه  پرداخت کنید ک کاملا مطمین و با خیال راحت اعتماد کنید           .مناسب کسانیکه که پایشون ضعیفه یا مکالمه میخوان یاد بگیرن       بااموزش مدرسه و دانشگاه کلا فرق داره        دوست داشتید شمارمو میدم خدمتتون جهت هماهنگی بیشتر               هزینشم ناقابله کلا 300 تومن    که بصورت اقساطه ۳ یا ۶ قسط       اگر مایل بودین درخواست بدین درخدمتتونم.

برای آموزش مطالعه به نظرم زوده چون ممکنه الان مشتاق باشه و بعدا زده بشه

ولی با بازی به شدت موافقم توی اینستا دیدم که کاربرگ برای سنین مختلف وجود داره

مثلا تکمیل کردن یک مربع یا ستاره یا دایره که نصفه کشیده شده 

یا توی یه ردیف نقاشی حیوان ها کشیده میشه توی ردیف مقابلش به شکل به هم ریخته سایه همون نقاشی ها کشیده میشه (نقاشی همون تصاویر سمت چپ ولی بدون جزییات و با رنگ مشکی) بچه باید سایه رو به حیوون مورد نظر وصل کنه اینا رو میپسندم ولی آموزش اعداد و حروف نه