2777
2789
عنوان

خانمایی که تجربه بارداری داشتین ممنون میشم نظرتونو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 34 پست

سلام استارتر . منم مث شمام دقیقا.

خدا کنه مام مامان شده باشیم. من دیروزو امروز بی بی چکم منفی بود. فعلا میخوام اگه تونستم و پری نیومد تا ۲۳ صبر کنم و دوباره بی بی چک بزنم . توکل ب خدا. خوشحال میشم از حالت باخبرم کنی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام استارتر . منم مث شمام دقیقا. خدا کنه مام مامان شده باشیم. من دیروزو امروز بی بی چکم منفی بود. ...

یعنی شما هم سه روزه عقب انداختی ؟ .. من الان با ادرار اول صبح هم ازمایش کردم بازم منفی بود .. اگه باردار بودی بیا اینجا خبرشو بده عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شما هم سه روزه عقب انداختی ؟ .. من الان با ادرار اول صبح هم ازمایش کردم بازم منفی بود .. اگه با ...

آره امروز روز سومه. من دردم بیشتر شده فک کنم پریود بشم. آنروز دیگه نزدم. ببینم چی میشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره امروز روز سومه. من دردم بیشتر شده فک کنم پریود بشم. آنروز دیگه نزدم. ببینم چی میشه

من چیزی که برام عجیبه از دیروز ظهر نوک سینه هام و اطرافش دردناک و سفت شده دستم بشون بخوره نفسم میگیره ولی این بیبی چک منفی کلا امیدمو قطع کردن

من چیزی که برام عجیبه از دیروز ظهر نوک سینه هام و اطرافش دردناک و سفت شده دستم بشون بخوره نفسم میگیر ...

توکل بخدا. بمنم میگن شاید لقاح دیر اتفاق افتاده فعلا نشون نمیده. نمیدونم هم میخوام امید داشته باشم هم از امید الکی میترسم. کاش زود تکلیف مون مشخص بشه

الان چه علایمی داری آلا جان

من خیلی علایم خاصی ندارم. هر از گاهی خیییلی کم درد پری میاد فک می کنم شدم بعد میبینم نه‌ . تا دیروز سینه ام یکم درداش زیاد شد ولی امروز کمتر شده. تنها تفاوت معده درد شدید دیروزمه ک اونم چون فقط ی بار بود فک نکنم خیلی ب این مرتبط باشه. من هر ماه انقد علایم داشتم ک میگفتم دیگه این دفعه قطعیه بعد پریود میشدم ولی این ماه چیز خاصی ندارم برا همین خیلی چشمم آب نمیخورع. بازم توکل بخدا

من خیلی علایم خاصی ندارم. هر از گاهی خیییلی کم درد پری میاد فک می کنم شدم بعد میبینم نه‌ . تا دیروز ...

دقیقا منم همینطورم فقط درد سینه دارم و یخورده درد زیر شکم با بی حالی وخستگی مداوم....خدا کنه پری نیاد هردومون مامان شده باشیم..البته من نه دیگه بیببی چک میزارم نه از میدم .. حداقب باید ده روز بگذره

عزیزم من تازه باردار شدم. سه روز بعد تأخیر بی بیم منفی شد. منم دو روز رازیانه و گل گاو زبون خوردم. هیچ علامتی هم نداشتم بجز ترشح که قبلنم پیش اومده بود. پریود نشدم تا روز هفتم تأخیر گفتمم امروز دیگه یه شیشه رازیانه رو میدم بالا. ولی سر راهم بی بی چک گرفتم مطمئن بشم در آن واحد هاله انداخت. خدا رحم کرد رازیانه رو نخوردم. کلا فکرشو نکن. ممکنه باشی ممکنه هم نباشی

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  
عزیزم من تازه باردار شدم. سه روز بعد تأخیر بی بیم منفی شد. منم دو روز رازیانه و گل گاو زبون خوردم. ه ...

درست میگی مامان ترنم .. منم دیگه سپردمش به خدا نه ازمایش میکنم نه بیبی چک تا ببیینیم چقد طول میکشه .. فعلا که روز پنجمه و فقط ترشح و سینه درد و شکم درد دارم که ممکنه همشون علایم پریودی باشه .. ولی خوشبحال شما با اینکه روز سوم منفی شد برات بعدش مثبت شد .. از این اتفاقای خوب خیلی کم اتفاق میفته

درست میگی مامان ترنم .. منم دیگه سپردمش به خدا نه ازمایش میکنم نه بیبی چک تا ببیینیم چقد طول میکشه . ...

منم خیلی انتظار کشیدم. یه بار ده روز پریودم عقب افتاد واقعا فکر کردم باردارم ولی آزم منفی بود. چون حالم اون دفعه گرفته شد دیگه نه درگیر علامت شدم نه درگیر چند روز تأخیر. درگیر علامت هم نشو. 

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  
دقیقا منم همینطورم فقط درد سینه دارم و یخورده درد زیر شکم با بی حالی وخستگی مداوم....خدا کنه پری نیا ...

ان شاء الله عزیزم. من امشب یکم درداش زیاد شده احتمال زیاد فردا پریود بشم

ان شاء الله عزیزم. من امشب یکم درداش زیاد شده احتمال زیاد فردا پریود بشم

بیبی چک نزدی دیگه ؟؟ .. من دیشب و الان زدم فوری به خط سفید افتاد بعد پنج دقیقه از بین رفت

بیبی چک نزدی دیگه ؟؟ .. من دیشب و الان زدم فوری به خط سفید افتاد بعد پنج دقیقه از بین رفت

سلام چرا امروز صبح زدم .منفیه. همش توهم زدم فک می کردم چیزی هس ولی بعد چند ساعت ک نگاه کردم چیزی نبود. خراشش دادم انداختم تو سطل ک هی وسوسه نشم برم نگاش کنم اعصابم خورد بشه. 

نمیدونم چرا اینجوری شدم . ماه قبل عکس رنگی همیشه ۲۳ ماه پریود میشدم عکس رنگی ک رفتم بعدش ۱۹ ام پریود شدم. همیشه وقتی تاریخ پریودم عوض میشه با تاریخ جدید برا ماه بعد هماهنگ میشه بدنم. برا همین این ماه ۱۹ ام منتظر بودم ک نشد. از دیروز دردام بدتر شده گفتم حتما میخواد امروز بشه و برگرده به زمان قبلیا. ولی فعلا ک خبری نیس.

نمیدونم اگه تا فردا نشدم برم آز بدم یا نه. این بی بی چکا دو دل کرده. تا حالا اینجوری سابقه نداشته برام

سلام چرا امروز صبح زدم .منفیه. همش توهم زدم فک می کردم چیزی هس ولی بعد چند ساعت ک نگاه کردم چیزی نبو ...

اخی عزیزم بش فک نکن .. من از بیبی چکا خسته شدم .. دیشب با خالم حرف میزدم بم گفت سر پسر اولش همینطوری شده تا ۱۵ روز حتی ازمایش هم نشون نداده و منفی بوده و دکتر بهش امپول پروژسترون زده تا اینکه بعد از ۲۱ روز تاخیر ازمایش حاملگیشو نشون داد.. توکلت به خدا باشه .. من خودم تا جمعه صبر میکنم اگه خبری نشد مستقیم میرم پیش دکتر