2777
2789

تقریبا یکی دو ماه پیش شوهرم یه بسته بیست دونه ای ویتامین دی برام خرید بعد من نمیدونستم پنجاه هزاره روزی یدونه مصرف کردم بعدشم که فهمیدم از شوهرم پرسیدم که به داروخانه گفتی برا خانم باردار میخوام گفت اره بهم گفت مشکلی نداره اما الان یهویی یجا خوندم خطرناکه تو رو قران راهنماییم کنین دست و پام میلرزه

فردا میخوام برم دکتر ولی خیلی نگرانم😭😭😭😭

منم الان دکتر تجویز کرده هر شب میخورم باردارم

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنجاه هزار؟

نه هزاره الان دیدم

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊