2777
2789
تاپیکامو بخون ✌

عزیزم یه سوال

چرا به این پیشنهادت بیشتر نظم نمیدی

الان مد شده تو سایت همه عضو گیری میکنند و با کمک هم لاغر میشن

شما هم اگر دوست داشته باشی میتونی به راحتی به کارت نظم بدی

هم تقلب نکردی از روش دیگران که کالری شماریو...هست

و هم تونستی به یه عده ای کمک کنی

چون متوجه شدم خودتون هم دارین لاغر میکنید

نور خواهی؟ مستعدِ نور شو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه سوال چرا به این پیشنهادت بیشتر نظم نمیدی الان مد شده تو سایت همه عضو گیری میکنند و با کمک ...

راسش نمیخام زیاد وقت بزارم و من فقط اگاه سازی میکنم ک همچین شیوه ی عالی هس 

بله من کمتر از یه هفتس و شدیدااا سایز کم‌کردم و پر انرژی شدم 

اگر دوست داشتی میشد به راحتی توی سایت عضو گیری کرد و دسته جمعی انجام میشد ولی ممنون از پیشنهادت

خ باید وقت بزاریم اخه عزیزم‌منم‌هم‌مدرسه دارم هم این روزا درگیر مادرمم 

راسش نمیخام زیاد وقت بزارم و من فقط اگاه سازی میکنم ک همچین شیوه ی عالی هس  بله من کمتر از یه ...

حالا شاید تگت کردم ازت اجازه گرفتم خودم انجام دادم اینکار رو

نور خواهی؟ مستعدِ نور شو
اجازه نمیخاددعزیزم ❤😚

عزیزم یه برنامه براش ریختم ببین خوبه:

اینجوری که هفته ی اول سبزیجات بخار پز و اب پز 

از هفته ی دوم کم کم خام گیاه خواری اغاز میشه

40نفر عضو میگیرم بر اساس وزن گروه بندیشون میکنم

مثلا یک شنبه گروه 1

دو شنبه گروه2

پنج شنبه گروه 3 و 4

گزارش غذاشون رو میدن

در ضمن 16 هر ماه وزن کشی

تاپیک ورزش هم جدا میزنم

خب؟چطوره؟

نور خواهی؟ مستعدِ نور شو
عزیزم یه برنامه براش ریختم ببین خوبه: اینجوری که هفته ی اول سبزیجات بخار پز و اب پز  از هفته ...

عالیه عزیزم 💙🍃

فقط خام‌گیاه خواری یه تصولی داره اگ رعایت نکنی خ بد میشه من باید ویساشو بهتون بدم‌گوش کنین و مطالعه کنین دستتون بیاد یچیزایی 

من الا ۶ کیلو کم کردم 😍

عالیه عزیزم 💙🍃 فقط خام‌گیاه خواری یه تصولی داره اگ رعایت نکنی خ بد میشه من باید ویساشو بهتون بدم‌ ...

حالا به نظرت عزیزم چجوری جذب کنم نی نی سایتی ها رو

ماشالله همه فکر میکنن خام گیاهخواری یعنی خوردن علف

یه بار تو یه تاپیکی بحث شد همه گفتن رژیم دوست دارم ولی گیاهخواری سخته

نور خواهی؟ مستعدِ نور شو
حالا به نظرت عزیزم چجوری جذب کنم نی نی سایتی ها رو ماشالله همه فکر میکنن خام گیاهخواری یعنی خوردن ع ...

خب هرچی اطلاعاتتون در این زمینه بیشتر باشه بهترع 

بدونید چقدر خام‌گیاهخواری چیزای متفاوتی داره و گیاهخواری ک دیگه خیلیییی راحته چون مثلا قرمه سبزی با برنج هم گیاهخواری محسوب میشه 

ولی خالا برا خام‌گیاه خواری شما میتونی یه لیست تهیه کنی از همه پیزایی ک میشه خورد و هرچی این لیست بلند تر باشه بهترع چون ببینن ک چقدر متنوع میشه خورد 

بعد ۴۰ نفر بنظرم زیاده و حتی لگ‌جور شه سخته مدیرتشون از ۲۰ _۳۰ نفر شرع نین بنظرم بهتره و تسلط رو گروه بیشتر 

جز انواع میوه ها میشه ابمیوه هرجور دلت میخاد بخوری و اب سبزیجات و سیفیجات خ مهمه مثلا کرفس ک میتونید با سیب و ... قاطی کنین 

انوااااع جوانه ها و حبوبات 

ارده و شیرع انگور هم مجازه

انواع شیره ها  مثل انگور خرما و ...

مغزیحات ک دیگه خ زیادن حتی جز مغزیحات عناب و کشمش و نخودجی و .... هم میشه 

برای جذب بیشترشون شما برو تو گروه خام گیاهخوارا و گانالاشون و عکس قبل و بعدشونو جمع کن ک ببینن چ تاثیری داره یا حتی بیماریا ک عکس خیلیاشونو مثل بیمارای پوستی و... گذاشتن