2777
2789
تو ۴۸ ساعت دوبرابر میشه فکرنکنم دوقلو باشه بتات زیاد نیس من بعد ۳روز شد ۵۳۰۰ فکرکردم دوقلوئه اما ن ...

اره البته پرسیدم گفتن فقط توی سونو میتونیم بگیم که چنتا هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلی نداشتیم چن سال پیش یه سقط داشتم ودیگه باردار نشدم میکرو کردم بار اول مثبت شد

خب خداروشکر انشالله ک دوران را بدون خطرپشت سربذاری و زایمان خوب و راحتی هم داشته باشی

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
مشکلتون چی بود و دفعه چندم مثبت شد

مشکل اسپرم همسرم بود از هر لحاظ ایراد داشت دفعه اول مثبت شد ۸ هفته سقط شد بعد ۳ماه دوباره انتقال دادم

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩
مشکل اسپرم همسرم بود از هر لحاظ ایراد داشت دفعه اول مثبت شد ۸ هفته سقط شد بعد ۳ماه دوباره انتقال داد ...

وای عزیزم چ سخت خداروشکر ک مثبت شدی ...دفعه اول فریز نبود؟

وای عزیزم چ سخت خداروشکر ک مثبت شدی ...دفعه اول فریز نبود؟

حالا ان شالله صحیح و سالم دنیا بیان آدم سختی ها یادش میره !دو دفعه هم فریز بود چون بعد تخمک کشی هایپر شدم ۳ ماه بعد برام انتقال دادن

حالا ان شالله صحیح و سالم دنیا بیان آدم سختی ها یادش میره !دو دفعه هم فریز بود چون بعد تخمک کشی هایپ ...

اهان عزیزم ....منم شوهرم اسپرمش مشکل داره خودمم تنبلی خفیف دارم ...دعاکن بادفعه اول باردارشم

اهان عزیزم ....منم شوهرم اسپرمش مشکل داره خودمم تنبلی خفیف دارم ...دعاکن بادفعه اول باردارشم

ان شالله میشی استرس نداشته باش اصلا مهم ترین دلیل مثبت شدن آرامشه یه خانومه استرسی بود با وجود اینکه مشکلی نداشت ۶ بار انتقال ناموفق داشت فقط به خاطر استرس