2777
2789
عنوان

سی ساله های مجرد میشه بیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 24 پست
بلی

رمز رضایتت از زندگی رو میگی؟

تا دنیا دنیا بوده من دنبال پیشرفت بودم اما همش درگیر این بودم که سنگای جلوی پامو بردارم.  زندگیم هیچ وقت روال طبیعی نداشته. ب جاهای بدی نرسیدم ولی خب با عذاب

انگار چرخ زنرگی همه اگه دایره س؛ مال من مربعه

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی ازدواجی بودم یه دورانی. بعد جور که نمیشد میگفتم تا سی سالگی به خودم فرصت میدم ان شاءالله که تا اونموقع جور میشه. حالا شدم سی ساله و ....

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 
گلم من سی و یک سالمه.. هنوزم دارم برا ازدواجم تلاش میکنم و هدفمم یه ازدواج خوبه

نمیگم خییلی شاداب و سرحالم .. منم ته دلم خالی شده .. هر سال میترسم ازین که یه سال دیگه سنم رفت بالاتر ولی خب نمیشه فقط دست روی دست گذاشت خیلی ها اطرافم بودن که همسن من بودنو ازدواج خوبی داشتن حتی یکیشون که فوق العاده خوشبخت شد.. پس بهتره بجای اینکه فکر کنیم به آخر خط رسیدیم و بفکر راه و آینده  و اهداف برای زندگی مجردی باشیم یا علی بگیم و تلاش کنیم و در کنارش از خدا بخایم به ماها کمک کنه که ازدواج کنیم و به آرامش برسیم.. 

همه میتونن راحترین راه رو که مجرد موندنه و اتفاقا در ظاهر راحترین کاره ولی در باطن سخترینه رو انتخاب کنن ولی از من بشما نصیحت هیچ موقع مجرد موندن رو انتخاب نکنین خیییلی سخته.. البته ازدواج غلط از مجرد موندن هم سختره.. چون من خودم از نزدیک با هر دو مورد در ارتباطم.. یکی ازاقوام نزدیکمون مجرد هستش و نزدیک ۴۵ سالشه و خاله ام هم بخاطر ازدواج غلط که از اولش هم مشخص بود اشتباهه الان خونه بابا بزرگمه.. 

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍
من میخوام تازه ارشد یه رشته دیگه بخونم و دکتری برم خارج اگه بشه بچه هم نمیخوام خودمو عشقه فعلا یه ...

چن سالته چی خوندی کدوم شهری؟

نمیگم خییلی شاداب و سرحالم .. منم ته دلم خالی شده .. هر سال میترسم ازین که یه سال دیگه سنم رفت بالات ...

من هم در نزدیکانم که در جریان کامل زندگیشونم دیدم ازدواج ناموفق. ولی خب دارن میسوزن و میسازن و جدیدا مردا هار شدن دیگه اهل سازش نیستن که گویا چند وقت پبش خبردار شدم این خانم اهل سوزش و سازش به بن بست رسیده و دیگه نزدیک طلاقه.

میبینم و میترسم از ازدواج

اینکه مورد خوبی هم برای ازدواج پیش روم نیس یه دلیل دیگمه. امروز تاپیک جاری جدیدم پزشکه رو خوندم و متعجب شدم ‌که چقدر پزشک بودن حسرته برای دیگران و چقدر برای من زندگی اونایی که متاهل و خوشبختن و زندگیشون روی رواله برای من حسرته

من چون دیر پزشکیو شروع کردم همکلاسیام ازم کوچیکترن. 

@غنچهههه  

تاپیک دیروزتو خوندم چون تعلیق بودم نتونستم چیزی تو تاپیک ت بگم. از نینی یار خواستم کاربریم رو برگردوند خدا خیرش بده.

تاپیک دیروزت خیلی بیشتر تو فکر برده منو