انتخاب_اشتباه مدیر استارتر عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 2119 عنوان بيمه تامين اجتماعي كه خودمون پولش رو ميديم 197 بازدید | 16 پست بچه ها من خارج زندگي ميكنم و خودم رو بيمه كردم كه بعد ٣٠ سال بازنشستگي بگيرم و هر سال بايد پول بيمه رو خودم پوداخت كنم. ميشه بگيد هر سال تا كي وقت هست كه پول بيمه رو پرداخت كنيم؟ 1398/11/20 | 18:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوابالووووووو عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 6734 ما تقریبا هر دو برج میدیم بینهایت حال من خوب است😁باور میکنی؟😔
venoossss عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 1206 فكر كنم تا دو ماه وقت داشته باشي اابته بيشتر هم طول بكشه مهم نيست ها كاري ندارن من يه بار دو ماه نريختم كاري نداشتن زهره خانومي ام با سابقه تركيدن هاي متوالي
خوابالووووووو عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 6734 فک کنم ۳ یا ۴ ماه عقب بیوفته قطع میکنن بینهایت حال من خوب است😁باور میکنی؟😔
یکبانویمعمولیدوم عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 81 من آزاد میریزم اونم پاره وقت . هر ماه باید بریزم و گرنه جریمه میشم کاربر یک بانوی معمولی ام که عضویتم سال نود و پنج بود ( آه می کشد ) . اومدم بپرسم چرا تعلیق شدم
انتخاب_اشتباه مدیر استارتر عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 2119 ما تقریبا هر دو برج میدیم اسم بيمه چي هست يادم رفت؟ ميدوني بعد چند سال ميشه بازنشسته شد؟
انتخاب_اشتباه مدیر استارتر عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 2119 من آزاد میریزم اونم پاره وقت . هر ماه باید بریزم و گرنه جریمه میشم يعني چي پاره وقت؟ من قبلا ايران كار ميكردم و بعد كه اومدم اينجا ادامه پولش رو دادمميدوني چند سال بايد. از تا بازنشسته شد؟
انتخاب_اشتباه مدیر استارتر عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 2119 ما تقریبا هر دو برج میدیم چقدر ميدي؟ بيمه رو شرايط بازمشستگبش رو ميدوني؟من پارسال ٥ ميليون دادم و فكر كنم امسال خيلي گرونتر ميشه
سهاستاره عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 3949 بیمه خویش فرماست برادر منم ایران نیست همین کار شما رو کرده ۶ ماه یه بار میریزه، نمی دونستم سالیانه هم میشه. فکر کنمتا ۲ ماه فرصت تاخیر داره 💚💖
یکبانویمعمولیدوم عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 81 يعني چي پاره وقت؟ من قبلا ايران كار ميكردم و بعد كه اومدم اينجا ادامه پولش رو دادم ميدوني چند سال ب ... پاره وقت یعنی پونزده روزه رد میشه تمام وقت یعنی سی روزه. نمیدونم اونو گلم فعلا که داریم میریزیم تا بعد که چی بشه کاربر یک بانوی معمولی ام که عضویتم سال نود و پنج بود ( آه می کشد ) . اومدم بپرسم چرا تعلیق شدم
انتخاب_اشتباه مدیر استارتر عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 2119 بیمه خویش فرماست برادر منم ایران نیست همین کار شما رو کرده ۶ ماه یه بار میریزه، نمی دونستم سالیانه ه ... ممنون عزيزم. اره همين هست. اسمش يادم رفته بود. ميدوني چند ساله ميشه بازنشسته شد. ميخوام زود بازنشسته بشم و از شرش راحت بشم
خوابالووووووو عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 6734 چقدر ميدي؟ بيمه رو شرايط بازمشستگبش رو ميدوني؟ من پارسال ٥ ميليون دادم و فكر كنم امسال خيلي گرونتر ... امسال برجی ۴۵۰ میدیماوایل سال ۲۵۰ بود بعد شد۳۵۰ از اواسطشم شد ۴۵۰ بینهایت حال من خوب است😁باور میکنی؟😔
انتخاب_اشتباه مدیر استارتر عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 2119 امسال برجی ۴۵۰ میدیم اوایل سال ۲۵۰ بود بعد شد۳۵۰ از اواسطشم شد ۴۵۰ خيلي زياد هست برام و ميخوام بدونم واهي هست كه بشه با ٢٠ روز بازنشسته شد؟