2777
2789

برو بانک مربوطه فعالش کن

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کجا بگیرم

برو بانکت اونجا راهنمایین میکنن. البته برای من ملی هستش خود بانک برنامه شو برام فرستاد رفتم با عابر بانک فعالش کردم. اما همسرم بانکش شهره رفت خود بانک

برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد
پس چرا امروز من خواستم 50 هزار واریزکنم رمز پویا میخواست😶

خب شرایط داره. برای من بانکم smsداد که شرایط داره و مطالعه کنید اما من چون فعال کرده بودم نخوندمش .البته ملی زده تا ۱۰۰تومن .ببین

منم ملی هستم 

خب پس براتون smsش اومده بزنید روی اون ادرسه برنامه رو دانلود و نصب کنید بعدش برید یک عابر ملی یه کد دستگاه بهتون میده یه کدم میفرسته به شماره تون وارد برنامه کنید فعال میشه