2777
2789
عنوان

قرص یا ای یودی کدوم بهتره

228 بازدید | 52 پست

دوستان عنوانم رو خودم اینجوری نوشتم،درمونده شدم هرکاری براشوهرم میکنم بازمیگه منو سیرنمیکنی تورابطه اصلا دیگه موندم چکارکنم دیشب ازپشت رابطه خواست منم گفتم نه درد میکشم همون لحظه میلش رفت قهرکرد چکارکنم اخه ،معذرت میخوام ازهیچکس نمیتونم بپرسم چشم امیدم شمایید من چکارکنم که براشوهرم جذاب باشم ازخوشگلی واندام کم ندارم ولی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیه چطور چیزیه نمیدونم بخدا

عزیزم سردیجات بهش زیاد بده و تا جایی که برات مقدوره نیازشو برطرف کن چون ممکنه بره دنبال جایی دیگه خدایی نکرده

کارش چیه؟ جوری نیس که خسته اش کنه؟

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

مگه درروز2باررابطه نداریددیگه چراسیرنمیشه اگه زایمان طبیعی داشتی جراحیه زیبایی انجان بده

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
عزیزم سردیجات بهش زیاد بده و تا جایی که برات مقدوره نیازشو برطرف کن چون ممکنه بره دنبال جایی دیگه خد ...

والاه کارش خیلی سخته ولی هروقت خسته ترباشه میلش بیشترمیشه،همیشه نیازشو برطرف میکنم ولی بعضی موقعا میگه سبرم نمیکنی ،موقع رابطه خیلی عذابم میده خیلی گازمیگیره میل منم به کلی میره خیلی دیرانزاله

با بچه چطوري روزي دوبار؟ بچه ما كه هميشه بيداره تا بخوابه مام ديگه خسته شديم ميخوابيم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
با بچه چطوري روزي دوبار؟ بچه ما كه هميشه بيداره تا بخوابه مام ديگه خسته شديم ميخوابيم

بچه رو میفرسته بالا خونه مامان جونش،اینقدراینطوری کرده بچه دوست داره همش بالا باشه