2777
2789
دقیقا افرین  پس وقتی یه همچین کیسی وجود داره  درمان روانپزشکی و روانشناسی به کمک فرد میا ...

نه من خیلی وقته درسمو تموم کردم رشتم هم ریاصی محض بوده

مطالعه چیز خوبیه

واسه این میگم

ولی در کل تو هر جور دوست داری فکر کن🙂

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
نه من خیلی وقته درسمو تموم کردم رشتم هم ریاصی محض بوده مطالعه چیز خوبیه واسه این میگم ولی در کل ت ...

اره بابا ماها هممون بی سوادیم که فرق الف  رو از ب تشخیص نمیدیم و شماهم به دلیل تخصصی که دارین خیلی رو حرفتون پافشاری میکنین

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره برای ماهم همینه بخداااا...کوچیکه زرنگ تر.فهمیده تره... سیاست داره 😂😂😂ولی بزرگه ساده.... اوا ...

من بزرگه زرنگه کوچیکه ساده ومهربون با خدارو شکر دیگه داد نمیزنی 

بخدا این دوتا ازبس باهم میجنگن منم اعصابم بهم میریزه همش دادمیزنم بشینین دعوا نکنین وازاین حرفها 

فک کنم کل ساختمون مون صدامو شنیدن دیگه😂😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
اره بابا ماها هممون بی سوادیم که فرق الف  رو از ب تشخیص نمیدیم و شماهم به دلیل تخصصی که دارین خ ...

من همچین حرفی نزدم

نگفتم هم تخصص دارم

گفتم هر جور دوست داری فکر کن

فقط همین

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
اخیییی😘😘😘ایشااله خدا یک پسر سالم و خوشگل هم بهت بده عزیزم  ب نظرمن هردوتاشون خوبن ادم باید ...

منم دقیقا همین طوری دوست دارم انشالله که خدا بازم بهم لطف کنه وفزند پسر هم بهم بده

من بزرگه زرنگه کوچیکه ساده ومهربون با خدارو شکر دیگه داد نمیزنی  بخدا این دوتا ازبس باهم میجنگ ...

😂😂😂😂👏👏

این روبه ایی خونه مادوتاپسردارن  زنه خیلی اوایل داد میزدتوساختمون سربچه هاش،،من پیش  خودم میگغتم چشه وحشی هی عرمیده؟؟؟:/

خودم صدبرابربدترررررشدم😂😂😂😂

منم همیشه همین فکرومیکنم

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞
منم دقیقا همین طوری دوست دارم انشالله که خدا بازم بهم لطف کنه وفزند پسر هم بهم بده

ایشااله عزیزم 

روشهای پسردارشدن رو سرچ کن بخون بی تاثیر نیس گلم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
😂😂😂😂👏👏 این روبه ایی خونه مادوتاپسردارن  زنه خیلی اوایل داد میزدتوساختمون سربچه هاش،،من پ ...

دقیقا 

بازمن همسایه کناریم خیلی خانمه دوتا بچه داره اینقد خوب باهاشون حرف میزنه اصلا یکبارنشنیدم سرشون دادبکشه همش با خودم میگم خوشبحالش چقدصبوره 

دقیقا  بازمن همسایه کناریم خیلی خانمه دوتا بچه داره اینقد خوب باهاشون حرف میزنه اصلا یکبارنشنی ...

شانس مابچه هاموشیطون شلوغن بخداااا😑

خواهرشوهرمنم ۳تاداره همشون کوچیکن صداشون زورکی میشنویی ...

شانس مابچه هاموشیطون شلوغن بخداااا😑 خواهرشوهرمنم ۳تاداره همشون کوچیکن صداشون زورکی میشنویی ...

ب خواهرشوهرت حسودیم شد😂😂

جدا از شوخی عزیزم بچه ان دیگه ما باید توقعاتمون روکم کنیم ازشون بچه ها انرژی زیاد دارن باید یه جور تخلیه کنن دیگه 

من میخوام مامان خوبی بشم دیگه دادنزنم😂

بهترین هارو براتون ارزو میکنم ایشااله خدا دوتا پسرای گلت رو واست نگه داره عزیزم

ب خواهرشوهرت حسودیم شد😂😂 جدا از شوخی عزیزم بچه ان دیگه ما باید توقعاتمون روکم کنیم ازشون بچه ها ا ...

آره عزیزم منم دلم براشون میسوزه که نمیتونن تواین آپارتمان های کوچیک بچگی کنن قفس شده واسشون😑

آره دادنزززن چون واقعامن امتحان کردم نتیجه نمیده....

همین طووورعزیزم...منم برای توبچه هات بهترینارومیخوام😍

موفق باشی گلم

شانس مابچه هاموشیطون شلوغن بخداااا😑 خواهرشوهرمنم ۳تاداره همشون کوچیکن صداشون زورکی میشنویی ...

خواهش عزیزم اتفاقا زندگی منم شبیه شماست ودارم میخونمتون