2777
2789

به نظرم داری باعث ترس دیگران میشی، یا عمدی یا غیرعمدی،اگر نگران خواهرتی از روانپزشک کمک بگیر و تنهاش نذار و کنارش باش،زنها با یه بار زایمان همذکلی آسیب میبینن همذروحی هم جسمی، چه برسه دوتا زایمان با فاصله کم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تومنیییی یامن توهم😐😂😂😂 دقیقاااااا....ییه وقت کوچیکتربودن حوصلم سرمیرفت دوسداشتم ازخونه بزنیم بی ...

بخدا منم همینجوری بودم چقد شبیه همیم پس

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
سابقه افسردگی نداشته

نه ولی تا حالا دکترم نرفته اما خیلی تو زندگی با پدرو مادرم ادیت شدیم چون پدرم خیانت کرد وکلا زندگیمون از هم پاشید وما خیلی اذیت شدیم الانم که خواخرم ازدواج کرده شوهرش شغل دستش خالیه ودوتا بچه شیر به شیرهم داره

روانشناس اولا دوما وقتی حتی نمیدونه مشکلش چیه؟ یه وقتایی این توهما عادین و بخاطر خستگین یه وقتایی ...

روانپزشک باید بره خودشون  بهتر میدونن مشکلو کجا علت یابی کنند و چه دارویی بدن روان درمانی مکملشه ، حالا مشکل از هرکجا باشه حتما باید دارو دریافت کنه فرد تا مدتی 

روانشناس نمیتونه دارو تجویز کنن که 

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
ابجی جونای که شوخی میکنید خدا وکیلی من فقط میخوام این قصیه رو با سیر زیادی از خانم ها درمیون بزارم و ...

برید پیش روانشناس اینجا دانشمندامون اختلاف نظر داشتن.

اگه قرار بود همه مثل تو باشن و مثل تو فکر کنن خدا فقط تورو می آفرید.
این مشکل روانی نیستا اصن اطلاعی راجع به توهم شنیداری پیش از خواب دارین؟ هیچکس یه سرسوزن راجع به ای ...

مگه كسي كه به روانپزشك مراجعه كنه قطعا روانيه ؟! نه من و نه شما نميتونم تا با اون شخص صحبت نكنيم و بررسي نكنيم وضعيتشون رو نظر بديم كه دقيقا مشكلشون چيه . خب شما قطعا اطلاعاتي دارين درباره همين چيزي كه گفتين ولي حتي با قطعيت از راه دور نميشه گفت كه مشكلشون دقيقا همون چيزيه كه شما ميگين . پس بهترين راه اينه كه مراجعه كنن به شخص متخصص

خانم جن برده آشپزی کنه  بعد میزازش سر جاش

😆😅😂😂😂

فقط خدا کنه بیاره مال جهیزیه ام بود😄

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

بخدا منم همینجوری بودم چقد شبیه همیم پس

عزیزم😂...ولی واقعابه این حرف رسیدم بچه پشت سرهم آدموپیرررمیکنه.(حالانه ازنظرظاهری،ازنظرعصاب روان این حرفا)

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞
روانپزشک باید بره خودشون  بهتر میدونن مشکلو کجا علت یابی کنند و چه دارویی بدن روان درمانی مکملش ...

روانشناس علم بیشتری داره تو زمینه ریشه یابی

مگه فقط همون یه دکتر تو دنیاس؟

همه جای دنیا اول میرن پیش روانشناس بعد ارجاع میدن به روانپزشک

فرض کن مثلا مشکل تو غشاء مغز بود

روانپزشکی که تو میگی قطعا کاری نمیتونه بکنه

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
جااااان😂😂😂 خواب خیلیییی خوبه ،من عاشقشم😍😴

😍😍😍😍منم که اکثرا به صورت افقی روزا رو شب میکنم😀😀😀😀🤗🤗🤗🤗

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘