2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم عزیزم.....خوبستگی داره به توان بدنیت...فک کنم خواهرش وقعابنیشوازدست داداه....به خودش نتونس ...

باور میکنی بیشتر اوقات تو خونه ام چون بچه هام اذیت میکنن هیچ جا نمیرم چون چندبارچیزی گفتن ناراحت شدم ماهی یکبار اگه برم خونه هاشون

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
من تاحالا خداروشکر چنین چیزایی ندیدم ولی مطمئن باش مغز که افسرده باشه بایه کمبودی تو بدن باشه از خود ...

خودمم اینطوری شدم ولی همون موقعم میدونستم ک بخاطر ناراحتی اعصابمه.ولی اخه استار تر از صدا رسید ب تصویر

اگه قرار بود همه مثل تو باشن و مثل تو فکر کنن خدا فقط تورو می آفرید.
ینی از چیه؟ 

من هر موقع پروفایلتون رو دیدنی ناخواسته خمیازه میکشم😀😀😀😀😀😀

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  
ما داتن زود رنج وحساس واحساساتی شدیدیم از لحاظ روحی ضعیفیم وما تو زندکی پدرومادرمون مشکلات زیادی پیش ...

منم همینجوری بودم عزیزم درکت میکنم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
اوه اوه مطالعه گر بیسواد

از تو سوادم زیادتره که برای مطالعه پسوند گر نمیارم

سواد داشتی دلیل میاوردی

طبل تو خالی و اینا

روزتم بخیر برو سوادتو به بقیه هم نشون بده دیگه گفتنیا رو گفتیم😃

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

ابجی جونای که شوخی میکنید خدا وکیلی من فقط میخوام این قصیه رو با سیر زیادی از خانم ها درمیون بزارم وببینم نظرات وتجربه هاشون چی میگه چون خیلی ناراحت ابجیم شدم وموندم چکارکنم

باور میکنی بیشتر اوقات تو خونه ام چون بچه هام اذیت میکنن هیچ جا نمیرم چون چندبارچیزی گفتن ناراحت شدم ...

تومنیییی یامن توهم😐😂😂😂

دقیقاااااا....ییه وقت کوچیکتربودن حوصلم سرمیرفت دوسداشتم ازخونه بزنیم بیرووون خسته میشدم بخداااا. ولی الان دیگه اصلاااا

دقیقابخاطرشرایطی که گفتی👌

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞
من اصن به جن اعتقاد ندارم و شک ندارم اگه بیشتر از من میدونستی قانعم میکردی یه موضوع خیلی جزیی رو می ...

چیزی که این میگه تو همه

توهم شنوایی و دیداری 

هر دو باهم 

اگه علت توهم خستگی باشه بیشتر از نوع دیدارییه مثلا اگه علت بیماری باشه مثل دلیریوم  

ولی شنوایی قضیش فرق داره

اختلال سایکوتیک توهم و هذیان همراه همه معمولا ولی شد شروعش معمولا اینطوره

اختلال پیش از خوابم که پیش از خوابه قضیش جداس  

هیستوری مریضو گوش ندادی خوب خانم دکتر تجربی!!  

حیف انرژی که برا تو گذاشتم!!!

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎