2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا گفت یه بار صبح خواب بودم بیدارشدم دیدم ساعت ۷ بعد دوباره خوابیدم تو بیداری وخواب بودم دیدم صدای د ...

میخای داستان تعریف کنی تعریف کن دیگه چرا الکی خواهرتو میاری وسط

اگه قرار بود همه مثل تو باشن و مثل تو فکر کنن خدا فقط تورو می آفرید.
خانه تو چه دانی تحصیلات من چیست!!!! شک نکن من از تو بیشتر میدنم شک نکککن حوصله توضیح بیشتر نداشتم ...

من اصن به جن اعتقاد ندارم و شک ندارم اگه بیشتر از من میدونستی قانعم میکردی

یه موضوع خیلی جزیی رو میدونی و فک میکنی کل اتفاقات جهان مربوط به همین موضوع میشه

اگه مطالعه گسترده داشتی هزار و یک دلیل واسه این اتفاق داشتی مث من که حتی پزشک هم نیستم

ولی متاسفانه قضیه طبل تو خالی دیگه...

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
منم دوتا پشت سرهم آوردم ازصب تاشبم تنهام با بچه هام  پس من چچچچچچیییی

منم همینم عزیزم.....خوبستگی داره به توان بدنیت...فک کنم خواهرش وقعابنیشوازدست داداه....به خودش نتونسته برسه....

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞
من اصن به جن اعتقاد ندارم و شک ندارم اگه بیشتر از من میدونستی قانعم میکردی یه موضوع خیلی جزیی رو می ...

اوه اوه مطالعه گر بیسواد

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
یا گفت یه بار صبح خواب بودم بیدارشدم دیدم ساعت ۷ بعد دوباره خوابیدم تو بیداری وخواب بودم دیدم صدای د ...

شما اول میگی صدا میشنوه

بعد الان داری تجربه های توهمات دیداریش رو هم میگی

اینو دیگه واقعا جدی ان

منم دوتا پشت سرهم آوردم ازصب تاشبم تنهام با بچه هام  پس من چچچچچچیییی

ما داتن زود رنج وحساس واحساساتی شدیدیم از لحاظ روحی ضعیفیم وما تو زندکی پدرومادرمون مشکلات زیادی پیش اومد تو دوران نوجوانی که ضربه های روحی زیادی خوردیم

میخای داستان تعریف کنی تعریف کن دیگه چرا الکی خواهرتو میاری وسط

من تاحالا خداروشکر چنین چیزایی ندیدم ولی مطمئن باش مغز که افسرده باشه بایه کمبودی تو بدن باشه از خودش همچین چیزایی میسازه یعنی آدم به چشم میبینه

جاااان ؟😨😨 اینکه از صدا رسیده ب تصویر . چی بوده ایا ؟ ویییی ترسیدم

صدا تصویر حرکت🤗🤗🤗🤗

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  
شما اول میگی صدا میشنوه بعد الان داری تجربه های توهمات دیداریش رو هم میگی اینو دیگه واقعا جدی ان

به قران جان بچه هام دیشب برای اولین بار خودش بهم گفت خیلی نگرانشم 

خوب عزیزجان مگه میگه بعد خواب صداهای عجیب میشنوه میگه صداهای عجیب میشنوه پس اگر نرن پیش روانپزشک برن ...

روانشناس اولا

دوما وقتی حتی نمیدونه مشکلش چیه؟

یه وقتایی این توهما عادین و بخاطر خستگین

یه وقتایی مشکل از غشاء مغزه

یه وقتایی یهو دیدی مشکل روانی بود

وقتی نمیدونه چشه اول نباید احیانا بره دنبال منشا بعد درمان؟

من حرفی از روانپزشک و روانشناس نزده بودم تو پیامای قبلیم که مسخزه میکنی میگی غدد

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...