2777
2789
روانشناس علم بیشتری داره تو زمینه ریشه یابی مگه فقط همون یه دکتر تو دنیاس؟ همه جای دنیا اول میرن پ ...

۰  

باشه باشه تو درست میگی 

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
چیزی که این میگه تو همه توهم شنوایی و دیداری  هر دو باهم  اگه علت توهم خستگی باشه بیشتر ...

عزیزم من به دارم حرفاوون رو میخونم مرسی از راهنمای هاتون اتفاقا داییم دوساله بیماری افسردگی شدید گرفته ومیگه یه دود سیاه میاد میره تو گلوش وکلا داییم داعون شده وببینیش متوجهی بیماریش میشی درصورتی که اصلا قبلا این طوری نبود وتازه ازدواج کرده بود وخیلی هم خوشحال وسرحال بود😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم يه مدت از اين صداها ميشنيدم . انگار چند نفر با هم پچ پچ ميكردن حرف ميزدن ميخنديدن . سرمو ميزاشتم زمين بخوابم انگار زير بالش چند نفر با هم حرف ميزدن . فقط هم موقع خواب بين خواب و بيداري شنيده ميشد . چند سال پيش بود

عزیزم😂...ولی واقعابه این حرف رسیدم بچه پشت سرهم آدموپیرررمیکنه.(حالانه ازنظرظاهری،ازنظرعصاب روان ای ...

دقیقا منکه اعصاب برام نمونده😂😂😂😂درجوانی پیر شدم 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
مگه كسي كه به روانپزشك مراجعه كنه قطعا روانيه ؟! نه من و نه شما نميتونم تا با اون شخص صحبت نكنيم و ب ...

بله منم دقیقا حرف شما رو دارم میزنم

من نگفتم کسی که میره پیش روانپزشک روانیه

حتی اسمی هم ازش نیاوردم

ولی روانپزشک کسی نیست که بتونه تو این زمینه درمان انجام بده

قرص تجویز میکنه ولی وقتی شخص درمان نشده باشه به محض قطع کردن قرصا حالش مثل قبل میشه

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
ابجی جونای که شوخی میکنید خدا وکیلی من فقط میخوام این قصیه رو با سیر زیادی از خانم ها درمیون بزارم و ...

ببین من یکیومیشناسم افسردگی گرفت تونوجوانی بعدازچندسال یه شوکی بهش واردشدترسیدوکلااعصابش بهم ریخت دور وبرش آدم میدید قشنگ باهاشون حرف میزدبردنش پیش یه دعانویس گفت جن افتاده به جونش اذیتش میکنن بادعاهم خوب نشدالان چندساله همونطوریه قرص اعصاب میخوره تشخیص همه دکترادوقطبی بودگاهی خوبه گاهی بشدت عصبی دست بزنم داره 

عزیزم من به دارم حرفاوون رو میخونم مرسی از راهنمای هاتون اتفاقا داییم دوساله بیماری افسردگی شدید گرف ...

خیلی وقتا این بیماری ها حالت وراثتی داره حتما خواهرتو ببر روانپزشک

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
۰     باشه باشه تو درست میگی

خوبه که خودتم میدونی😃✌🏻

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
دقیقا منکه اعصاب برام نمونده😂😂😂😂درجوانی پیر شدم 

واقعااااا😂😂...بچه هات چی هستن؟

برای من ۲تاپسره...۲سال فرقشونه....الان یکیش ۵یکیش ۳بهترشده اوضاع خونه باهم بازی میکنن....

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞
نه ولی تا حالا دکترم نرفته اما خیلی تو زندگی با پدرو مادرم ادیت شدیم چون پدرم خیانت کرد وکلا زندگیمو ...

هرچی هست مشکل روحیه حتماببرینش دکترکه خدای نکرده اتفاق بدتری براش نیوفته 

عزیزم من به دارم حرفاوون رو میخونم مرسی از راهنمای هاتون اتفاقا داییم دوساله بیماری افسردگی شدید گرف ...

شاید واقعا حرفهای خواهرتون درس باشه و ربطی هم ب افسردگی نداشته باشه من موقعی ک مجرد بودم صدا خیلی می شنیدم یا میدیدمشون البته فقط سیاهی رفتم دعانویس گفت سیاهی گرفتت دعا داد یه مدت ب گردنم انداختم دیگه نه صدایی بود نه خودشون رو میدیدم ب نظرم پیش دعانویس خوب ببرینش

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
خیلی وقتا این بیماری ها حالت وراثتی داره حتما خواهرتو ببر روانپزشک

اخی  خدا نکنه ابجیم نه شرایطش رو داره نه پولش رو وقتی پیشش میشینی اینقدر روحیش خوبه دیشب این حرف ها رو زد باورم نمیشد