2777
2789
اره منم دوس دارم تو همین سن بمونم 😂😂ولی خوش بحالت گفتی پسرات الان آروم شدن مال من هرچی بزرگتر میشن ...

منم ۲۷ سالمه ودوتا دختر دارم اولی کلاس دوم ابودای ودومی پیش دبستانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خودم میدونی داره اشتباه میگی حوصله بحث ندارم  همه ی اختلالات اول پیش روانپزشک میرن دارو &n ...

مطالعتو بالا ببر

روانپزشک اطلاعات دارویی و پزشکی داره

روانشناس اطلاعات روان شناختی

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
اره منم دوس دارم تو همین سن بمونم 😂😂ولی خوش بحالت گفتی پسرات الان آروم شدن مال من هرچی بزرگتر میشن ...

وااای😂😂

خوبرای ماهم همینه باهم نمیسازن بیشتووقتا ولی هم بازی همم هستن ،،،بیشتراین کوچیکه کرم میریزه....😂

منظورم بیشتراین بودخودم راحت شدازاون گرفتاری که هی به بچه برس اونوخواب کن غذای اونوبده دلدرداونوخوب کن....😂😂

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞
دوم ابتدای

خدا برات ببخششون 

من عاشق دخترم😍😍😍

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
وااای😂😂 خوبرای ماهم همینه باهم نمیسازن بیشتووقتا ولی هم بازی همم هستن ،،،بیشتراین کوچیکه کرم میری ...

منم کوچیکه بیشتر کرم میریزه بزرگه هم فقط میزنه😂😂

ولی پسرکوچیکم خیلی مهربونه تا اون یکی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
زنده باشی منم همین طور ولی جدیدا جای پسر بچه میبینم دلم براش قنج میره

اخیییی😘😘😘ایشااله خدا یک پسر سالم و خوشگل هم بهت بده عزیزم 

ب نظرمن هردوتاشون خوبن ادم باید جفتشون رو داشته باشه

مطالعتو بالا ببر روانپزشک اطلاعات دارویی و پزشکی داره روانشناس اطلاعات روان شناختی

دقیقا افرین 

پس وقتی یه همچین کیسی وجود داره 

درمان روانپزشکی و روانشناسی به کمک فرد میاد که بر اساس محورهای dsm شناسایی میکنند اختلال رو 

و روانپزشک دارو درمانی شروع میکنند و درکنارش روانشناس روان درمانی

شما فکر کنم دانشجوی روانشناسی باشی که از همه میخوای مطالعه شونو ببرن بالا 

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
منم کوچیکه بیشتر کرم میریزه بزرگه هم فقط میزنه😂😂 ولی پسرکوچیکم خیلی مهربونه تا اون یکی

آره برای ماهم همینه بخداااا...کوچیکه زرنگ تر.فهمیده تره...

سیاست داره 😂😂😂ولی بزرگه ساده....

اوایل خیلی عصبی شده بودرفتارم بابزرگه بدبودخودم متوجه نمیشدم یعنی میدونستم کاراشتباه دادبزنم یاگاهی تشری چیزی ولی نه بخاطراینکه فرق بزارم بخاطراینکه حوصله سرصدانداشتم....ولی الان بهترشده رفتارم..خودموکنترل میکنم...چون بزرگه واقعارفتارش بدشده بود

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞