2777
2789
بعدش ب مشکل نخوردی؟واس رابطه و اینا؟ بخیه ها بعد چه مدت خوب شد؟

اولش که خیلی میترسیدم و اینکه درد داشت چند بار اول 

بخیه ها هم بعد ۳۳روز خوب شدن البته خیلی تا روز ۱۵،۱۶ خوب میشن برا من دیر خوب شد

💛💛گروه زرد💛💛وزن شروع۷۵/۲۰۰😣 وزن فعلی ۷۳/۶۰۰😉هدف۵۷😊قبل از اینکه تسلیم بشوی به این فکر کن 
اولش که خیلی میترسیدم و اینکه درد داشت چند بار اول  بخیه ها هم بعد ۳۳روز خوب شدن البته خیلی تا ...

توروخدا خواهرانه بهم بگو‌... ماکه دوریم و همو نمیشناسیم. اینکه میگن اونجا دیگه هیچوفت مث روز اول نمیشه و گشاد میشه راسته؟ دیگ هیچی از رابطه نمیفهمی و اینا 

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا خواهرانه بهم بگو‌... ماکه دوریم و همو نمیشناسیم. اینکه میگن اونجا دیگه هیچوفت مث روز اول نمی ...

نه بابا الکی میگن من از شوهرمم پرسیدم میگه تغییر نکرده🤣🤣تنها عوارضی که برای من داشت بواسیر بوده

💛💛گروه زرد💛💛وزن شروع۷۵/۲۰۰😣 وزن فعلی ۷۳/۶۰۰😉هدف۵۷😊قبل از اینکه تسلیم بشوی به این فکر کن 
وای خیلی میترسم دعا کن برام 

عزیزم اصلا نترس استرسم نداشته باش خیلی راحت تر از اونیه که بقیه میگن انشاالله ب سلامت زایمان کنی نگران نباش😘

عزیزم اصلا نترس استرسم نداشته باش خیلی راحت تر از اونیه که بقیه میگن انشاالله ب سلامت زایمان کنی نگر ...

مرسی عزیزم ‌.باخودم میگم برم سزارین .باز میگم اگ عوارض داشته باشه چی! یا مثلا اینکه میگن بعد زایمان نمیتونی بچه تو بغل بگیری و دراز کشیده ای و اینا .. ازاین چیرا میترسم 

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
مرسی عزیزم ‌.باخودم میگم برم سزارین .باز میگم اگ عوارض داشته باشه چی! یا مثلا اینکه میگن بعد زایمان ...

اره سزارین عوارضش زیاده 

شما الان بارداری؟  بعد از زایمان راحت میشستی بچه تو شیر میدادی؟دسشویی راحت میرفتی؟تنهایی میتون ...

اره ناخواسته باردار شدم.نه من خوابیدنی شیر میدادم نشستن اذیت میشد بخیه هام،دستشویی هم از توالت فرنگی استفاده میکردم

اره ناخواسته باردار شدم.نه من خوابیدنی شیر میدادم نشستن اذیت میشد بخیه هام،دستشویی هم از توالت فرنگی ...

چند تا بخیه میزنن؟ کدوم وری می برن؟

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️