2777
2789
عنوان

خانمای عاشق بیاین

126 بازدید | 16 پست

خانما از اون جا ک من بیشتر عاشق مزه پرونیم .... زیاد متنای عاشقانه بلد نیستم با روحیه ی خشنم سازگار نیس😂.. میشه اگه دارین برام پست کنید.... 

عاشقانه عارفانه و باکلاس میخوام... ب شدت با کلاس البته با معنی..... چیزی ک مدتها تو ذهن بمونه... عاشق همتونم😘😘

عاااشقممم من عااااچقی بیییی قراااارم

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

نگاهم به نگاهت کرد برخورد😍😍😍😍😍😍🍭☺️☺️☺️

خدا مرگت بده حالم بهم خورد😐☹🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا دوست داشتنت

راهِ زیادی بود

دووم نیاوردم ، عاشقت شدم !

خدایی که به پرندگان مسیر را نشان می دهد،انسان را در نیمه راه رها نمی‌کند.‌‌...                                                                      من تورو دوست دارم ولی میدونم تو خیلی خیلی خیلی بیشتر دوستم داری مهربونم🤍                                                                    
واقعا کسی نیس..... ؟ پ اونایی ک تاپیک میزنن قفل میکنن کجان؟ 

اونا شاخن شاخ🖐

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

اینو من دیروز فرستادم،تو کانال خانم های قری 😅 ایده ی. پیام زیاد هست 

وقتی بند ساعتت دستت رو‌بغل میکنه،وقتی عینکت گاهی فرصت داره پیشونیت رو‌ببوسه به خودم میگم گاهی اشیا هم میتونن خیلی خوشبخت باشن❤🌷❤🌷❤🌷❤خیلی دوستت دارم هم نفسم💙

واقعا کسی نیس..... ؟ پ اونایی ک تاپیک میزنن قفل میکنن کجان؟ 

کیا؟؟؟!!!!

اونایی که فاز عشقولانه برمیدارن؟؟؟!!!!

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...!