2777
2789
عنوان

اروغ زدن نوزاد

93 بازدید | 4 پست

سلام دوستان . میخواستم بدونم اروغ گرفتن بچه واجبه . ؟؟؟ 

من خوب نمیتونم اروغ بگیرم و زود خسته میشم از طرفی هم دیر اروغ میزنه ... یا هم شیر میخوره میخوابه دیگه دلم نمیاد بیدارش کنم همونجور میخوابه . ولی بعضی وقتها بالا میاره . چیکار کنم زود اروغشو بزنه ؟. من شباچشمام باز نمیشه از خواب...و دیگه اروغش میمونه ...

اگه اروغ بزنه اشتهای بچه دوباره باز میشه یا نه؟  

من اینقد آروغشو گرفتم قوز زدم.رفلاکس میگیره اگه آروغ نگیری.بچه من از اول داشت پیرم کرد

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینقد آروغشو گرفتم قوز زدم.رفلاکس میگیره اگه آروغ نگیری.بچه من از اول داشت پیرم کرد

من اینقدر رو شبا میشینم شیر میدم الان زانوهام درد میکنه بعد اینکه سیر میشه فقط میگم بندازم زمین بخوابم . شبا بیشتر بیداره تا روزا . بعد یذره میخوره ‌ بعد میخوابه تو بغلم دوباره بیدار میشه یکم میخوره . اینقدر طول میده تا ساعت میشه ۵ ‌تازه اون موقع میخوابه . دیگه وقت میمونه واسه اروغ زدن . منم خدایی خیلی خوابم میگیره به زور چشمامو باز نگه میدارم

من اینقدر رو شبا میشینم شیر میدم الان زانوهام درد میکنه بعد اینکه سیر میشه فقط میگم بندازم زمین بخوا ...

منم داغون بودم.۲سال ونیمشه.هنوز خابش خوب نیست.خاب اصن یادم رفت

شبا ک شیر میدادم اگه آروغ نمی‌زد ۲۰دقیقه عمود تو بغلم بود😫

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر