2777
2789

من دو روزه پریودم تموم شده کلا حالت تحوع دارم به بو خیلی حساس شدم مادرشوهرمم میگه میشه تو پریودی حامله بود یعنی حاملم من ۱۹ سالمه 

احتمال داره...

بی بی بزن

توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم    خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مادرشوهرت هیچ اطلاعاتی دیگه نده حتی فرشته ترین ادم روی زمین باشه ...باعث میشه درهای دخالت رو براشون باز کنی ...

درضمن شما مسموم شدی...ربطی به بارداری نداره 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

وقتشه ی بی بی بزنی گلم

دو روزه پریودیش تموم شده ! چی بزنه اخه ✋😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

نینی سایت دقیقا مثل فیلمای صداوسیما

هرکیی حالت تهوع داشت بارداره

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
به مادرشوهرت هیچ اطلاعاتی دیگه نده حتی فرشته ترین ادم روی زمین باشه ...باعث میشه درهای دخالت رو براش ...

من باهاشون زندگی میکنم مرسی از کمکت سر اونه فهمید تحوع دارم 

اگه خونریزی پری مثل همیشه بوده خیلی خیلی بعیده

اونهایی هم که ماه اول خونریزی دارن خیلی خفیف هست

احتمال اینکه معده ات هم خورده باشه خیلی بیشتره

بی بی چک بزن اعصابت اروم بشه

درضمن به قول دوستمون به مادرشوهرت امار نده دیگه

نینی سایت دقیقا مثل فیلمای صداوسیما هرکیی حالت تهوع داشت بارداره

والا ...بهش میگن بی بی چکبزن 

من خنده م‌گرفته 😂😂😂

اگه فقط لکبینی در حد چند قطره باشه امکانش هست اسی جون 

ولی تهوع از هفته های نه به بعد که قلب تشکیل میشه میاد ....