2777
2789
عنوان

خوشگل کنیم تا عید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1893 بازدید | 65 پست
ممنون که صدام‌زدی عزیزم☺️ من تلگرام ندارم متاسفانه🙃

باشه گلم اینجام میگم

دوستان پیشنهاد میکنم یه عکس از پوستتون بگیرین بعداً مقایسه کنیم

هر ماسکی رو هم که میزارین اگه دیدین پوستتون زیاد میسوزه یا خارش شدید و قرمزی داره بشورین که حساسیت نداشته باشین 

من امروز ماسک زردچوبه زدم 

٣قاشق مربا خوری اردنخودچی

١قاشق زردچوبه 

چند قطره لیمو ترش 🍋

شیر به اندازه ای که خمیر درست شده

این ماسک هم روشن می‌کنه هم نرم می‌کنه در عین حال زردچوبه ضد چروک هم هست

بدویین برین ماسک رو بزنین 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه گروه خوبی زدید تل گرام😍منم عضو میشم🙌

مام یه گروه لاغری با کرفس داریم توی تل گرام دوست داشتید عضو بشید خوشحال میشیم😍https://t.me/joinchat/EEQ6BRM0qc6EFMgu_7MN6w

زندگی گر هزار باره بود...باره دیگر تو👫👪
ممنون که صدام‌زدی عزیزم☺️ من تلگرام ندارم متاسفانه🙃

خب خوشگلا امروز سفیده تخم مرغ بزاریم با چند قطره ابلیمو؟

سفیده تخم مرغ بزنین چند قطره آبلیمو بهش اضافه کنیم بعد بزنین به صورتتون اونایی که میگفتن برا جوش سر سیاه اینجوری میتونن بزنن که یه دور بزنین بعد یک لایه دستمال کاغذی بزارین روی صورتتون باز روش بزنین خشک که شد برشدارین بعدم صورتتون رو بشورین

سلام‌عزیزم

صبح بخیر

چمد دقیقه میذاری میمونه؟

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

من یه تجربه ام بگم

هر روز صبح ناشتا خوردن خاکشیر هم تو لاغری تاثیر ویژه داره هم تو صافی پوست

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
خاکشیر رو اب سرد یا گرم؟

من تو اب ولرم میریزم

چون‌هدفم لاغری هم هست

خب

من‌ماسک امروزمو گذاشتم

روی بینیم‌هم از دستمال کاغذی استفاده کردم که حالت چسب بینی بشه

زرده تخم مرغ رو هم با دو قاشق روغن زیتون قاطی کردم یه کوچولو زدم به ابروهام بقیه اشو زدم‌به‌موهای دخترم و الانم دخترمو فرستادم‌حموم🥰