2777
2789
عنوان

بنظرتون نگرانیم بی مورده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 27 پست

وقتی چیزی ندیدی ازش پس ولش کن

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید فوضولیم گل کرد شغل همسرتون چیه که میگی خیلی خوبه؟🤔🤔😂

کارشناسی حسابداری داره تو ی شرکت خیلی مهم حسابدارن و وضع مالی خوبی داره

اندکی شعر و عالمی از عکاسی💥🎆📷
من شوهرم چهره اش معمولیه بازم همش توهمه خیانت دارم شماها ک شوهراتون خوشگلن چی میکشید؟

حالا همسر منم خیییییللللللللیییییی خوشکل نیست 

ولی خب خوشکله  

اول میخواست تدوین بخونه گفت میام دانشگاه شما امروز یهو گفت میخوام مدیریت مالی بخونم ک دانشگاه ما ند ...

عزیزم حساس نباش منو شوهرم هر جفتمون رشتمون نرم افزاره ولی شوهرم رفت یه دانشگاه منم رفتم یه دانشگاه دیگه هیچ کدومم بد دل نبودیم، نه اون دوست دختر تو دانشگاه پیدا کرد نه من دوست پسر، من ۴ سالی که دانشگاه بودم والا چیز بدی ندیدم بستگی به جنبه ی خود ادم بستگی داره اگر به شوهرت اعتماد داری خیالت جمع چون کسی به زور نمیاد باهاش دوست شه تا خودش نخواد

تیکر تولد نفس مامان❤
عزیزم حساس نباش منو شوهرم هر جفتمون رشتمون نرم افزاره ولی شوهرم رفت یه دانشگاه منم رفتم یه دانشگاه د ...

اره بهش اعتماد دارم خیلی زیاد

ایشالا ک اتفاقی نمیوفته 

حالا همسر منم خیییییللللللللیییییی خوشکل نیست  ولی خب خوشکله    

شوهره من یه ذره کچله میگه بخدا کسی ب من نگا نمیکنه ولی من زیر بار نمیرم😂

😍سلامتی فندقم صلواااات😍
کارشناسی حسابداری داره تو ی شرکت خیلی مهم حسابدارن و وضع مالی خوبی داره

عزیزم یکاری کن بیاد پیش خودت . ولی اگرم نبود انقد خودتو پر رنگ کن که چشمش کسیو نبینه چون شاغل و متاهلم هست فک نکنم وقت دختر بازی داشته باشه ولی توام کم نزاری