2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا تا همین چند دقیقه پیش میزاشت😂 خواب منم گرفت دیوونه😑 گفتم حداقل برم صبحونه درست کنم برا ه ...

نفرین هم میکرد چه مردی بوده😀😀😀😀

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

فکر نکنم

آخه این تفاسیری که کردید یا واسه یه پسربچه دبیرستانیه که خیلی تو اینجا میچرخه و عکسالعمل خانوما براش مهمه یا واسه یه خانم کم سن که کاملاً به نی نی سایت و حال و هوای کاربرا آشنائه و می خواد جو بده

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
آخه این تفاسیری که کردید یا واسه یه پسربچه دبیرستانیه که خیلی تو اینجا میچرخه و عکسالعمل خانوما براش ...

اره ممکنه اکانت دوم کس دیگه باشه

منظورم این بود نمیشه گفت۱۰۰٪یکی از اونایی بوده که خبر میداده بهم

وگرنه تو دنیای واقعی ام کم ادم مریض نداریم اینجا که دیگه مجازیه...

میشه منم مامان شم  
اره ممکنه اکانت دوم کس دیگه باشه منظورم این بود نمیشه گفت۱۰۰٪یکی از اونایی بوده که خبر میداده بهم ...

خیلی اهمیت نده گلم
متاسفانه بعضی ها دوست دارن بزرگنمایی کنن تو دنیای واقعی شرایطشو ندارن اینجا میان مانور میدن....
💗💗💗

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
بعد تایپکای قبلیشم هی حذف میکرد😐 من اولش ترسیدم این دیگه جو گرفتش😂 بعدم اومد دو تا تایپیک نفرین ...

😂😂😂😂😂😂😂😂 وای بعضیا خیلی مشکلشون عمیقه دیگه!!

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
دقیقا بزار خوش باشه

قربونت موفق باشی عزیزم💗💗💗