2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد تایپکای قبلیشم هی حذف میکرد😐 من اولش ترسیدم این دیگه جو گرفتش😂 بعدم اومد دو تا تایپیک نفرین ...

چطوری پاک میکرده این کاره نی نی یاره فقط

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بعد تایپکای قبلیشم هی حذف میکرد😐 من اولش ترسیدم این دیگه جو گرفتش😂 بعدم اومد دو تا تایپیک نفرین ...

👌🏻👌🏻👌🏻
چه دقتی داری شما

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

علاقه ی شدیدی ب عدد ۴ داره😅 دیدی تعداد پستاش هم صفره تا حالا بجز تاپیک زدن با هیچکی حرف نزده

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛

اینم ی جوراییی میخواد خودش رو مثل وقیح سرزبونا بندازه  بی تفاوت باش

دقیقا بخاطر همین دیگه گفتم ولش کنم خوش باشه

ولی دیدم بعضیا هیچی نمیدونن لایکش میکنن

دیگه نمیزنم تایپیک راجع بهش معلوم نیست چشه😐

میشه منم مامان شم  
عزیزم بچه ها میومدن تو تایپیکام میگفتن

پس مطمئن باش کاربریه دومه یکی از همونا بوده عزیزم

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
بچه ها میگن اگه تو تایپیک نظری نباشه میتونی پاک کنی خودت

فاصله زمانی نداره ؟ بعد هم لایک کنن میشه؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اونی که ساعت 4تاپیک زده الان خوابه

نه بابا تا همین چند دقیقه پیش میزاشت😂

خواب منم گرفت دیوونه😑

گفتم حداقل برم صبحونه درست کنم برا همسرم که نفریناشو دیدم😂

صبحونه نزاشتم هیچ گفتم بره منم درست کنه😂😑

میشه منم مامان شم