2777
2789

من سه چهار ساعت شبا میخوابم.ولی در عوض بعد ازظهرا ۲،۳ساعت میخوابم.ولی خب آدم کسل میشه دیگه😩خواب زیادم خوب نیست

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقدر خوابم زیاده حالم بد میشه

ساعت 8شب می خوابیم تا 5صبح

بعد از نهار هم ی چرت میزنیم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
من سه چهار ساعت شبا میخوابم.ولی در عوض بعد ازظهرا ۲،۳ساعت میخوابم.ولی خب آدم کسل میشه دیگه😩خواب زیا ...

خیلی کمه خوابتون که

من بعدازظهر اصلا نمیتونم بخوابم کاش میتونستم

بیا جامونو عوض کنیم😂

بزار پس شوهر و پسرم رو هم صدا کنم اونام حسرت ب دل مونده اند ی شب دیر بخوابیم یا ی روز تعطیل تا ظهر بخوابیم البته من در ماه دو تا سه شب پریود ک میشم دو شب بیدار میشم تا صبح بیدارم دیگه

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

استارتر من اینجا غریب هستم دلم پوکید بخدا دیروز کلی گریه کردم از تنهای شوهرم ب هر دری میزنه تنها نباشم سرکار میرم ولی تو کارم خشک و خشن هستم

و همکارام دلتنگی مو رفع نمیکنند. من دلم عید دیدنی و مسافرت با فامیل و مهمانی رفتن یا دادن میخواد خانواده شوهرم و 8سال پیش دیدم همه گرجستان هستن البته منم تا دو سال دیگه میرم اما یا ترکیه استانبول آنتالیا یا هند

غربت برای من نبود ولی هی دارم غریب و غریب تر میشم

واسه همین ک همه چیز مون از رو حساب و کتاب ه چون تنهاییم و تنهای آدم رو منضبط میکنه

استارتر من اینجا غریب هستم دلم پوکید بخدا دیروز کلی گریه کردم از تنهای شوهرم ب هر دری میزنه تنها نبا ...

خانواده خودت چی؟البته دروع نگم یک کم هم خوش به حالت😉

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان
استارتر من اینجا غریب هستم دلم پوکید بخدا دیروز کلی گریه کردم از تنهای شوهرم ب هر دری میزنه تنها نبا ...

منم مثل توام از خانواده دورم حس و حالت و میفهمم غربت خیلی بده 

همش میگم کاش پیش خانواده خودم بود

من وقتی میرم خونه مامانم اینا تخت میخوابم

هیچکس جای خانواده رو نمی گیره افسرده میشه آدما 

من تو زندگیم چیزی کم ندارم ولی تنهای داره نابود مون میکنه

خیلی کمه خوابتون که من بعدازظهر اصلا نمیتونم بخوابم کاش میتونستم

اره،همیشه کسلم😩

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....