2777
2789
عنوان

خانما میشه کمکم کنید

229 بازدید | 26 پست

من فکرای منفی دارم مثلا همش حس میکنم اونایی رو که خیلی دوسشون دارم زود از دست میدم از خودم عصبانیم با این فکرای مزخرف ولی این فکرا ولم نمیکنن تا با یکیشون وقت میگذرونم و می بینم چقد خوب و مهربونه همش میترسم از دستش بدم چیکار کنم از این فکرا خلاص شم واقعا عذابم میدن

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

یا مثلا باید ازمایش خون  بدم همش میترسم جواب ازمایشم خوب نباشه و خدای نکرده طوریم باشه بخاطر همین نمیرم ازمایش بدم

منم اینجوریم هی فک میکنم عزیزامو ازدست میدم خیلیم از دست خودم‌ ناراحتم تا حالا هم درمانی واسش پیدانکردم درمانی گیر آوردی منم خبر کن 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا مثلا باید ازمایش خون  بدم همش میترسم جواب ازمایشم خوب نباشه و خدای نکرده طوریم باشه بخاطر هم ...

منم آزمایش پاپ اسمیر دادم دارم فکرای منفی پرورش میدم 

منم اینجوریم هی فک میکنم عزیزامو ازدست میدم خیلیم از دست خودم‌ ناراحتم تا حالا هم درمانی واسش پیدانک ...

خیلی بده من از خودم متنفرم بابت این فکرا

یا مثلا باید ازمایش خون  بدم همش میترسم جواب ازمایشم خوب نباشه و خدای نکرده طوریم باشه بخاطر هم ...

عزیزم حتمابایدترکش کنی وگرنه اگ خیلی بش پروبال بدی خدای ناکرده جذبش میکنی

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝

میدونی دائم تو فکرش نیستم مثلا یه روز که با یکی از عزیزانم میرم بیرون یا تفریح بعد که میام خونه این حس لعنتی ولم نمیکنه 

خیلی بده من از خودم متنفرم بابت این فکرا

دقیقا یعنی تو اوج خوشحالی خودم خودمو ناراحت میکنم اخلاق بدیه که نمیدونم‌چطور ترکش کنم خدا به جفتمون شفا بده چون بنظرمن مریضیه 

همشم از این میترسم که جذبش کنم حالا سالهاس به این فک میکنم که اگه یه روز ثروتمند شم چیکارا میکنم این فکرو جذب نکردم

منم اینجوریم هی فک میکنم عزیزامو ازدست میدم خیلیم از دست خودم‌ ناراحتم تا حالا هم درمانی واسش پیدانک ...

تنها درمانش توکل خالصانه است.

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.

فکرای منفی زود جذب میشن....

سعی کن وقتی میاد سمتت فکرتو مشغول کنی ..به یه باغ فک کن...ب درختای توش ...چشاتو ببند و خودتو بسپر به رویاهای خوب...شمع سفید روشن کن خیلی ارامش میده

لطفا برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرسین😘😘
همشم از این میترسم که جذبش کنم حالا سالهاس به این فک میکنم که اگه یه روز ثروتمند شم چیکارا میکنم این ...

خخخخخخخخ.چون ته دلت ب ثروتمندشدن مثل رویافکرمیکنی.ولی اینوباورداری

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝