2777
2789
عنوان

نظرتونو دوس دارم بدونم

77 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من 22 سالمه الانم نامزد دارم ولی دیگه نزدیک بهم خوردنه چون نه خودش نرماله نه خانوادش...تو این مدت خیلی چیزا فهمیدم اینکه من واقعا خیلی ادم حساس و کمال گرایی هستم دلم میخواد همه چی درست باشه.قبلا هم بودن یسری کیس های ازدواج ولی سر یه اینکه یه نکته منفی تو رفتار و اخلاقشون میدیدم که شاید از نظر بقیه یه مسله سطحی و مسخره بوده ولی من نمیتونستم تحمل کنم و رد کردم. میبینم با این وضع نمیتونم ازدواج کنم.ولی از طرفی ازینکه پیر بشم هیشکی کنارم نباشه و یا یه روزی برسه که پشیمون شم از تصمیمم و دیگه دیر باشه خیلی میترسم.ناگفته ماند مادر و پدرم اگه نخوام ازدواج کنم زیاد مشکلی ندارن..واقعا من چیکار کنم.مشاور هم میگه تصمیم خودته واقعا موندم چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازدواج نکن چون هنوز حداحقل تا 28 سالگیت وقت داری.هنوز زوده صبرکن 

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)