2777
2789
عنوان

استفراغ نوزاد

44997 بازدید | 39 پست

سلام پسرم سه ماه و نیمه است خیلی استفراغ داره بشدت استفراغ میکنه سریع شیری که میخوره رو پس میده .هزارجور دکتر بردم و دارو دادم 

گریپ میکسچر و رانیتیدین و قطره متوکلوپرامید ولی هیچکدوم فایده نداشت .کسی تجربه داره کمک کنه 

اگه شیر خودتو میدی باید رژیم غذایی بگیری

شیر و لبنیات .فست فود . کافئین . مرکبات و موارد دیگه رفلاکس رو تشدید میکنه

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم اگر بيقراري نداره و اذيت نميشه خودش خود به خود خوب ميشه دختر من هم تا ٦ ماهگي اينطور بود ولي خ ...

من دو قطره هم دایمتیکون دادم بازم عیچ

خودش اذیت نمیشه ولی من بشدت عصبی میشم و براش نگرانم ولی باز خداروشکر‌ وزن گیریش‌ خوبه مشکلی نداره

من دو قطره هم دایمتیکون دادم بازم عیچ خودش اذیت نمیشه ولی من بشدت عصبی میشم و براش نگرانم ولی باز خ ...

تحمل کن پسر منم همینطور بود من بخاطرش انقدر ناراحت بودم که کلی لاغر شدم ولی ۶ ماه به بعد اکثرا رفع میشه 

این مدل بچها رو از ۴ ماهگی باید غذای کمکی شروع کنی من از اول ۵ بهش غذا دادم بهتر شد

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
پسرت چند ماهشه؟ پس چیکار میکنی ؟

3 ماهه هیچی امیدوارم 4 5 ماهگی خوب شه

داروهاشم دیگه ندادم تا ببرمش برا چکاپ پیش دکترش ببینم چی میگه

اخه دارو هیچ اثری روش نداره دکترشم گفت انتظتر نداشته باش خوب شه باید ی زمانی بگذره تا برطرف شه

میگن زود ک غذا بدی بعد بچه معدش مشکل ساز میشه مشکلی نداره؟

نه دکتر متخصص من دو سه جای مختلف بردم همشون گفتن از اخر ۴ ماهگی شروع کن چون غذای سفت مثل فرنی باعث میشه کمتر استفراغ کنن 

دکتر مقدادی هم‌ک تخصص رفلاکس داره تو سایتش نوشته 

اگه خواستین بخونید 

تحمل کن پسر منم همینطور بود من بخاطرش انقدر ناراحت بودم که کلی لاغر شدم ولی ۶ ماه به بعد اکثرا رفع م ...

منم به فکر خودم رسید چندوقت دیگه غذا دادن رو شروع کنم واقعا کلافه شدم 

روزی پنج شش دفه لباساشو عوض میکنم و سه چهارتا پیش بند خراب میکنه .لباسهای خودم و فرش ها هم به کنار .😐 هرکی هم بغلش کرد قشنگ ابیاریش میکنه از بس بالا میاره 

منم به فکر خودم رسید چندوقت دیگه غذا دادن رو شروع کنم واقعا کلافه شدم  روزی پنج شش دفه لباساشو ...

آخ آخ دقیقا وضع خود من بود بغل هرکی میرفت لباسشو خراب میکرد 

تا دو سه ماه خونه کسی نمیرفتم 

سخت گذشت ولی بالاخره گذشت علاوه بر اون پسر من کولیک هم داشت رسما داغون شدم ولی از ۶ ماه به بعد و غذا خور شدنش خوب شد

میگن زود ک غذا بدی بعد بچه معدش مشکل ساز میشه مشکلی نداره؟

مامانم میگه وقتی بچه بودین اصلا کسی بهمون نگفت از شش ماه به بعد غذا بدین ما از همون اول بهتون غذا میدادیم .حالا خودمون چه مشکلی داریم که بچه هامون میخان پیدا کنن .پسرم بردم پیش یه متخصص خیلی حساسیت نشون میدادم بهم میگه قدیمیا که ده دوازده تا بچه بزرگ میکردن اینقد حساس بودن ؟ ول کن راحت باش دسته خودته هرجور خودت دوست داری همونجور رفتار کن باهاش