یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزيزم اگر بيقراري نداره و اذيت نميشه خودش خود به خود خوب ميشه دختر من هم تا ٦ ماهگي اينطور بود ولي خود به خود خوب شد من داروي خاصي هم نميدادم فقط بعضي وقتها دايميتيكون و پدي لاكت ميدادم .
تحمل کن پسر منم همینطور بود من بخاطرش انقدر ناراحت بودم که کلی لاغر شدم ولی ۶ ماه به بعد اکثرا رفع م ...
منم به فکر خودم رسید چندوقت دیگه غذا دادن رو شروع کنم واقعا کلافه شدم
روزی پنج شش دفه لباساشو عوض میکنم و سه چهارتا پیش بند خراب میکنه .لباسهای خودم و فرش ها هم به کنار .😐 هرکی هم بغلش کرد قشنگ ابیاریش میکنه از بس بالا میاره
مامانم میگه وقتی بچه بودین اصلا کسی بهمون نگفت از شش ماه به بعد غذا بدین ما از همون اول بهتون غذا میدادیم .حالا خودمون چه مشکلی داریم که بچه هامون میخان پیدا کنن .پسرم بردم پیش یه متخصص خیلی حساسیت نشون میدادم بهم میگه قدیمیا که ده دوازده تا بچه بزرگ میکردن اینقد حساس بودن ؟ ول کن راحت باش دسته خودته هرجور خودت دوست داری همونجور رفتار کن باهاش