2777
2789
عنوان

بعد این همه سال قدمت تعلیق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 22 پست
عزیزم سلام یک سری به تاپیک های من بزنین متوجه میشین چرا قطع شدین  اینجا نی نی سایت هست مخصوص ...

وای مرسی که جواب دادین . باور کنید به کسی توهین نکردم فقط گفتم رای میدم. اینکه سخن بزرگامونم هست. راهی نداره آزاد بشم؟ با گوشیمم اصلا نمیتونم بیام . حتی با این کاربری جدید . دختر خوبی ام بوخودا . کلی راهنمایی کردم . استشهادی چیزی جمع کنم قبوله ؟ ( شوخی ) 

کاربر یک بانوی معمولی ام که عضویتم سال نود و پنج بود ( آه می کشد )  . اومدم بپرسم چرا تعلیق شدم   
مگه شما که کاربر قدیمی هستید خداو پیغمبرید که نباید قطع بشید؟اتفاقا عدالت باید رعایت بشه از من ده تا ...

اوه . عزیزم من امروز کتک خولدم انتقامتو از من نگیر باسه ؟

کاربر یک بانوی معمولی ام که عضویتم سال نود و پنج بود ( آه می کشد )  . اومدم بپرسم چرا تعلیق شدم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کاملا جدی هستم عزیزم اگه از ما رو هم قطع نمیکردن الان کاربر قدیمی بودیم 

نگا آخه این کاربری چرت رو ؟ هر چی زدم قبول نکرد . یه جور دلبستگی داشتم به اون یکی . کلی خاطره دارم باهاش. حالا بیام نظر بدم میگن دو دیقه اومدی نخوا زود برو . 

نگا آخه این کاربری چرت رو ؟ هر چی زدم قبول نکرد . یه جور دلبستگی داشتم به اون یکی . کلی خاطره دارم ب ...

هممون همین طور منم دلبستگی زیادی به کاربریهای قبلم داشتم ولی نی نی یار اومد گفت دروغگویی و فلان و کاربریهامو قطع کرد منم خیلی دلبستگی داشتم ‌ الان یه کینه ایه انتقام جو بیشتر نیستم😧

هممون همین طور منم دلبستگی زیادی به کاربریهای قبلم داشتم ولی نی نی یار اومد گفت دروغگویی و فلان و کا ...

الهی 

وای مرسی که جواب دادین . باور کنید به کسی توهین نکردم فقط گفتم رای میدم. اینکه سخن بزرگامونم هست. را ...

عزیزم نگفتم حرف بدی زدین که میگم تاپیک و پست رای ممنوعه خلاف قوانین سایت عمل کردین

حالام قول بدین خلاف قوانین سایت تاپیک نزنین چند روز دیگه فعالتون میکنم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

عزیزم نگفتم حرف بدی زدین که میگم تاپیک و پست رای ممنوعه خلاف قوانین سایت عمل کردین حالام قول بدین خ ...

چه ماهید شما . چشم قول