2777
2789

من یه خواهرشوهر دارم که یدونه بچه داره شدیدا هم گدا صفت هست در حدی که برا بچش چیزای خوب نمیخره ولی دستاشو پر النگو و طلا میکنه خودشم خوب نمیپوشه در حد اینکه لخت نره جایی😑😑😑

حالا شوهر منم دست و دلبازه و برای تولد دخترش رفته ۲۰۰ تومن داده خرس 

در حالیکه خواهرش برا تولد من رفته بود یه مانتو نخی که حریر بود و ۵۰ تومن نمیارزید خرید و من جلو مامانم خجالت کشیدم که نشون بدم

جالب اینه که خواهرش به شوهرم گفته پرو پرووو ببخشیدااا فقط من هر چیم بشه هیچ وقت نمیتونم برا بچه هات همچین کادویی بگیرم 

حالا شوهرمم چون جو گیر بوده و دستمون به جیب خودمون رفته(نامزدم) خاسته بگههه مرد هستم 

و چند بارم گفتم بهش خوب و اونم قبول کرد گف آخرین باره که بعیدددد میدونم منم نمیخام هی بحثو باز کنم که حساس شه ولی دارررررررررررم میترکم وقتی به اون پروی مفت خور فک میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعواش کن حساب کار دستش بیاد

برای آرامشم صلوات بفرستید😍کسی که غر میزنه میخاد شنیده بشه بهش توجه بشه نه اینکه تو هم باهاش کل کل کنی و بیشتر بری رو مخش..                                                            وفاداری یعنی کسی هوات رو تو جایی که نیستی داشته باشه :(                                                فاجعه اونجاس که حتی یکی نباشه که باهاش راحت درد ودل کنی...                                                                                ۸ تا کاربریمو ترکوندن و الان اسممو گذاشتم سلطان تا ۱۴۰۰  /بزرگ ترین آرزوم اینه با عشقم زندگی ارومی داشته باشم و عشقم بفهمه دوسش دارم ... سلامتی خانوادم صلوات بفرستید 💋💗💓🥰❤🧡⚘

اي جان عزيزم حق داري 

ولي العي خدا اينقد بهتون بده ك دست دهنده داشته باشيد 

خدا بده شما هم ب خوشي و شادي خرج كنيد

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷

شوهر من اول اینطوری بود الان دیگه اصلا بدون اجازه من چیزی نمیخره.بدم میاد ازش سواستفاده بشه.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃

چ پروه 

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم

شوهرمن اوتقدر جوگیر پول درمیاره میده به پدرش بعدش پدرش جرعه جرعه بهمون پول میده

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

با صد یا ۱۵۰تومن اونم سالی یبار کسی نه پولدار شده نه فقیر 

فقط اگه بروش بیاری اعصاب خثردی پیش میاد پس بذار برا خواهر زادش ذوق کنه براسالهای بعد بگو بیا باهم بریم خرید یه چیز ارزونتر بردار