2777
2789
عنوان

سر الت پسرم بنفش شده

242 بازدید | 13 پست

سلام ماماناي عزيزتروخدا كمكم كنيد پسرمو ٢٠روزگي ب روش حلقه ختنه كرديم بعدش ي قسمتي از پوستش نيفتاد و كلا خوب جوش نخورده بود و ... خلاصه ي افتضاحي كه مجبور شديم بخيه ش كنيم  ٦ روز پيش بخيه هاشو كشيديم الان ٤٦روزشع ، امروز منوجه شدم  قسمت زيرين سر التش كبوده يني بنفس كمرنگه ولي بالاش سفيده خيلي ترسيدم  ، يني چي ميتونه باشه كسي نجربه داشته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش دکتر. در کل حلقه خیلی شنیدم اینجا مشکلات داشته همون سنتی بکنید خب

حلقه خیلی خوشگل میشه .بخیه نه .من دوتا پسرام و حلقه کردم راضیم 

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷   
حلقه خیلی خوشگل میشه .بخیه نه .من دوتا پسرام و حلقه کردم راضیم 

خوشگل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
خوشگل میشه؟ 😂نمیدونم والا ندیدم چی جوری میشه ولی اینجا خیلی شنیدم که سخت بوده

خخخ اره خوشگل دیگه ای بابا .خخخخ  اصلا رد بخیه نیست خیلی خوبه 

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷   
ببرش دکتر. در کل حلقه خیلی شنیدم اینجا مشکلات داشته همون سنتی بکنید خب

الان كه ديكه تموم شد  همه بهم كفتن حلقه خوبه ولي بشيمون شدم بعد كه بخيه زدم ديكخ خيلي خوب سد فقط امروز ديدم يكم بنفشه زيرش ميخوام بدونم طبيعيه يا نه