2777
2789

لطفا هرکسی میتونه کمک کنه   ...

خاهر دوستم ی خاستگاره داره ک از هیچ نظر ادم مناسبی نیست ... خانواده خوبی نداره ... فرهنگ متفاوتی داره ... کارش خلافه ... تحصیلات زیر دیپلم شایدم زیر سیکل ... قبلا مواد میکشیده و مشروب میخورده ... از نظر اجتماعی هم نمیشه گف ادم با شخصیتی ب نظر بیاد ... خودش میخاد قبول کنه ... کل خانوادش مخالفن اما این داره پافشاری میکنه  ... درصورتی ک خودش هم تحصیلکردس هم شاغله هم خانوادش فرق دارن ... 

مثل اینکه پسره با حرفاش بدجور روش تاثیر گذاشته ... 

به نظرتون چجوری باید منصرفش کرد ? شما همچین تجربه ای نداشتین توی خونواده ? 

الان ب ظاهر خاهره راضی شده و میگه ن من ازدواج نمیکنم دیگه تو فگرش نیسم . ما انگار هنوز با پسره در ارتباطه . و هیچ حرفیو درباره پسره قبول نکرده ...

گمشید😐😆😆😆

خمشيد

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا هرکسی میتونه کمک کنه   ... خاهر دوستم ی خاستگاره داره ک از هیچ نظر ادم مناسبی نیست ... خا ...

اون دختره خودتي

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
من کمک خاسم نگفتم بیای ب من بگی ربط داره یا ن . کمک خاسم چون دوستمم از من کمک خاسه و دنبال راه چارن

والا خاستم کمک کنم اول خودمو گذاشتم جای اون خانوم دیدم دوست ندارم یه غریبه بشینه فکر کنه من چجوری راجب زندگی شخصیم تصمیم بگیرم پشیمون شدم از کمک

والا خاستم کمک کنم اول خودمو گذاشتم جای اون خانوم دیدم دوست ندارم یه غریبه بشینه فکر کنه من چجوری را ...

من ی غریبه نیسم . دوست خاهرشم .الکی هم نپریدم وسط زندگی مردم . ازم کمک خاسن ... اینقد این قضیه واضحه ک نمیتونم بی تفاوت باشم نسبت ب زندگی ادمایی ک دوسشون دارم. نمیدونم اینجا چرا همه میخان ب ادم حمله کنن ...

راستشو بخوای اینجور ادما باید سرشون به سنگ بخوره چون اصلا نصیحت پذیر نیستن 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
راستشو بخوای اینجور ادما باید سرشون به سنگ بخوره چون اصلا نصیحت پذیر نیستن 

الان ظاهرا کوتاه اومده اما معلوم نیس واقعا چی تو سرشه   قبلا ی چیزایی ب من میگف . اما از وقتی فهمیده منم مخالفم مث خونوادش . دیگه هیچی نمیگه ... پسره با حرفاش کاملا دیدشو ب همه چی عوض کرده ...

لطفا هرکسی میتونه کمک کنه   ... خاهر دوستم ی خاستگاره داره ک از هیچ نظر ادم مناسبی نیست ... خا ...

شايد اتفاقي افتاده و پسره باج ميگيره ازش مثلا بش گفته بايد للعام ازدواج كني وگرنه آبروتو ميبرم يا همچين چيزايي

پ.ن چقد جنائي فك كردم!!🥶🥶من برم يه فيلمنامه بنويسم برگردم😅😅