2777
2789

من یه پسر۶ ساله دارم هر وقت میریم خونه مادرشوهرم اینا  پدرشوهرم انقدر این بچه رو میبوسه که واقعا عصابم به هم میریزه چند بار گوش پسرم کبود شد مثلا قلقک میده چند بار کف پای پسرمو میزاشت رو دهنش قلقک میداد که به شوهرم گفتم اونم بهش گفت بیخیال شد ولی این کارش واقعا منو به هم میریزه چون بهش علاقه داره دلیل نمیشه اینکاراو بکنه حتی میدونه من ناراحت میشم ولی بازم تکرار میکنه نمیدونم شاید بگید خوب پدربزرگشه چه ایرادی داره ولی من به نظرم بوسیدن زیاد پسرم براش خوب نیست به خدا همین الانم خونشونیم انقدر بوسش کرد و قلقکش داد که من عصابم به هم ریخت اومدم تو اتاق جالبه پسرم خیلی خوشش میاد ولذت میبره ولی من اروم ندارم 😔😕

ای خدا چطوری بگم بهشون بر نخوره و ناراحت نشن اخه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حساسیتتو یکم کمترش کن

اون از روی علاقه این کارو میکنه و پسر شماهم بدش نمیاد

شما چرا حرص میخوری؟

من یک ایرانیم🇮🇷آمریکا با عظمتش شکستم نداد😏تو دیگر برگ کدام درختی کرونا؟😐

من وقتی پدر شوهرم دخترمو بوس می‌کنه کلی کیف میکنم.. تو خیلی سخت گیری

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
عزیزم عروس بازی در نیاوردم اتفاقا خیلی ام بهشون احترام میزارم ولی تربیت پسرم برام خیلی مهمه

خوب پدربزرگشه میبوستش باهاش بازی میکنه  اشکال تربیتیش چیه؟من اصلا متوجه نمیشم 

بچه ها خیلی نیاز به توجه پدربزذگ مادربزرگ دارن این حق طبیعیشونه چرا باید محروم بشن؟

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
عزیزم عروس بازی در نیاوردم اتفاقا خیلی ام بهشون احترام میزارم ولی تربیت پسرم برام خیلی مهمه

چه ربطی به تربیت داره؟؟

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
من وقتی پدر شوهرم دخترمو بوس می‌کنه کلی کیف میکنم.. تو خیلی سخت گیری

عاشق امضات شدم ینی😂👍

من یک ایرانیم🇮🇷آمریکا با عظمتش شکستم نداد😏تو دیگر برگ کدام درختی کرونا؟😐

بوس کردن چه ربطی به تربیت داره😳😳😳

یا ابرفززززز🥴🥴🥴

جاذبه چشمات از زمینم بیشتره❤