2777
2789

سلام پسرم الان26روزشه الان چند روزه که در حد یه ساعت میخوابه و باز بیدار میشه شیر میخواد چیکار کنم به اندازه شیر بخوره و حداقل دو سه ساعت مثل قبل بخوابه..گاهی هم بیدار میشه و چند ساعتی بیداره و نمیخوابه یا مثلا موقع شیر خوردن که خوابید بخوام بزارم سر جاش بیدار میشه...

و اینکه چه چیزایی شیر رو مقوی و زیاد میکنه

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در طول شب چند سی سی شیر لازم دارن.میخوام شیرم بدوشم و بهش بدم چون وقتی خواب الود کم میک میزنه و زود زود بیدار میشه

دخترمنم تقریبا یه ماه اول خوب خوابید،بعدش شروع کرد به بیدارموندن😳بخدا تاشب فقط نیم ساعت یه ساعت میخوابید.اربیخوابی پایین چشاش قرمز میشد😱تااینکه عادت کرد باشیر خوردن بخوابه.الانم که ۱۷ ماهشه با شیر خوردن دوساعت درروز میخوابه.شبم از ۱۱ تا ۷ میخوابه.ده دفه م منو بیدار میکنه شیر میخوتد😭😭بنظرم طبیعیه.نگران نباش

این سومین کاربریمه😅😅😅

نسکافه با خرما بخور شیرتو زیاد میکنه،  هر دیقه هر ثانیه بخور، من حتی یهفته شیر نداشتم نسکافه هردیقه خوردم شیرم میریخت همین جوری، بعدشم بچه وقتی خودت میدونی سیرش کردی حتی همون لحظه که هر دو سینه تو شیرشو میدی میدونی سیره، اون یا دلش درد میکنه یا جای دیگه، بهش ی کوچولو نبات داغ بده،  

نسکافه با خرما بخور شیرتو زیاد میکنه،  هر دیقه هر ثانیه بخور، من حتی یهفته شیر نداشتم نسکافه هر ...

نه خوب از گشنگی بیداره