2777
2789

باسلام عزیزانی که انتقال مثبت داشتن قرص استرادیول و شیاف پروژسترون و کلا داروهای بعد از انتقال رو تاکی ادامه دادن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرادیول رو یادم نیست

شیاف رو تو انتقال اول تا ماه ۵ و ۶

دفعه دوم که انتقال دادم کمتر ... فکر کنم ۳ ماه اول استفاده می کردم

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

استرادیول رو یادم نیست شیاف رو تو انتقال اول تا ماه ۵ و ۶ دفعه دوم که انتقال دادم کمتر ... فکر کنم ...

دکتر چطور تشخیص میده تاکی باید ادامه بدین نظر شخصیش رو میگه یا از رو آزمایش خونی چیزی میگه.

دکتر چطور تشخیص میده تاکی باید ادامه بدین نظر شخصیش رو میگه یا از رو آزمایش خونی چیزی میگه.

با توجه به شرایط ... اگر وضعیت بارداریت خوب باشه . لکه بینی نداشته باشی ..احتمال زایمان زودرس نباشه و غیره

من یادمه ۳ ماه هر روز شیاف گذاشتم . بعدش ۱ روز در میون ... بعد کم کم کمترش کرد واسم . نهایت به هفته ای ۱ بار رسید و بعد هم قطعش کرد

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Free Glitter Graphics

شما نتیجه گرفتین

بله . من دو بار آی وی اف مثبت داشتم . البته خیلی سال پیش ای وی اف کردم . سال ۹۵ هم دوباره جنین فریز انتقال دادم

Free Glitter Graphics

بله . من دو بار آی وی اف مثبت داشتم . البته خیلی سال پیش ای وی اف کردم . سال ۹۵ هم دوباره جنین فریز ...

شما چی میخوردین،میشه کارایی که کردین رو به منم بگین

برام دعا کنیدخدا یه نی نی بهم بده 

الان تو تاپیک های قدیم دیدم که داروهام رو این طوری نوشته بودم :

استرادیول روزی 4 تا شباف روزی 2 تا و آ اس آ روزی 1 ب کمپلکس و اسید فولیک هم روزی 1 عدد

استرادیول قبل انتقال روزی ۲ تا میخوردم

اینکه چه هفته ای استرادیول رو قطع کردم یادم نیست . فکر کنم همون ماه اول یعنی هفته ۴ یا ۵ بود

باید تو تاپیک های قدیمی دوباره بگردم ببینم چی نوشتم

Free Glitter Graphics

الان تو تاپیک های قدیم دیدم که داروهام رو این طوری نوشته بودم : استرادیول روزی 4 تا شباف روزی 2 ت ...

به من استرادیو نداد،من فقط 3تا تخمک داشتم و2 تا رو انتقال داد ،شیاف داده بهم، به کمپلس،فولیک اسید

برام دعا کنیدخدا یه نی نی بهم بده