2777
2789
عنوان

نظر بدین دوستان

215 بازدید | 50 پست

سلام دوستان من بایه نفر رابطه دارم که خیلی خیلی دوستش دارم واونم خیلی منو دوست داره رابطه مون هم خیلی خوبه ولی من الان خواستگار دارم بخاطراینکه  دوست پسرم رو دوست دارم رد میکنم به دوست پسرمم چنددفعه گفتم من از رابطه دوستی خوشم نمیاد واینکه هردفعه خواستم ولش کنم نمیزاره ولی دیگه نمیدونم چیکار کنم که بیاد خواستگاریم ؟هروقت هم خواستم ولش کنم بهم میگه هرچی تو بخایی همون میشه .الان دیگه خیلی خسته شدم نمیدونم چیکارکنم یه خواستگار هم دارم ولی چون عاشق اونم نمیتونم به هیچی کسی فکرکنم ،دوستان بنظرتون چیکارکنم که راضیش کنم بیاد خواستگاریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاحالا هم هیچ وقت دعوا نکردیم که قهرباشیم نهایتا یه روز قهر بودیم که همیشه اون زنگ میزنه میدونمم خیلی دوستم داره منم نمیتونم ازش بگذرم ولی خیلی وقتا صبرم تموم میشه 

یه زمانی رو تعیین کن بگو تا فلان موقع وقت داری که برای این رابطه و زندگیمون تصمیم بگیری وگرنه حاضر به ادامه ی این وضعیت نیستم و نمیتونم به یه رابطه ی بی هدف ادامه بدم.

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔