2777
2789
عنوان

بیاید بهتون بگم چی شد چند سال پیش

392 بازدید | 41 پست

من چندین سال چادری بودم ولی همون موقعهام همیشه دوست داشتم رنگای شاد بپوشم زیرچادر مثل نارنجی و صورتی خب نوجوون بودم و سنم میطلبید. ی بار تو دانشگاه محرم بود البته از دهه اول گذشته بود منم زیرچادر شال رنگی پوشیده بودم رفتم پیش مدیرگروهمون که ی اقای مذهبی بود تا منو دید چنان غضبی کرد و چنان بد جوابمو داد که جلوی همه خرد شدم حتی تا چندوقت بخاطر همون باهام لج بود خدا رحمتش کنه بخشیدمش ولی کارش خیلی آتیش بدلم زد و دلم شکست.. گذشت و گذشت بعد چندسال خب طرز فکرم عوض شد دیدم با چادر راحت نیستم چادر رو گذاشتم کنار ولی حجابم معمولی بود مانتو و روسری رنگی میپوشیدم ولی همیشه. ی بار با مادرهمسرم اینا رفتیم بیرون گفتن بریم  امامزاده یاسروناصر نزدیک نمازه. مشهدیا میدونن که یاسروناصر کجاست. خلاصه رفتیم نمازو که خوندیم دیدیم شام میخان بیارن منم پاشدم کمک کنم تو سفره چیدن بخدا خیلی خانمها بودن باحجاب که پانشدن کمک بدن ب خدام ولی من دلم نیومد. ی مانتو وروسری آبی تنم بود چادر نماز اونجا هم سرم بود پاشدم کمک میدادم یهو خانم خادم اومد گفت خانم شما برو اول حجابتو درست کن نمیخاد کمک کنی.. دلم هزار تیکه شد لب به غذاشون نزدم فقط رفتم ی گوشه بغض کردم.  از اونموقع ببعد پامو تو اون امامزاده نذاشتم  هروقت هم از اونجا رد میشیم با نفرت یاد اون شب میفتم... دیگه هم هیچوقت اون آدم سابق نشدم.. نمیخام الان بحث اعتقادی راه بندازم بگم کی خوبه کی بده. تو رو خدا نیاید ب هم فحش بدین من خودم دوستای مومنه زیاد دارم که دوستشونم دارم.کلمه مومنه هم فحش نیست بخدا که بخودتون بگیرید و منو بی خدا بخونید فقط میخام بگم ای شمایی که زود قضاوت میکنی و غیر از خودت  بقیه رو کافر میدونی و بقول خودت لایق بحث نمیدونی برای من متاسف نباش لطفا فقط بدون دل شکستن گاهی خیلی عواقب داره یکیش اینه اگه طرفتو با حرفت از دین زده کردی تو هم تو بی ایمانی اون مسئولی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تاسوعا رفته بودم امامزاده زنه نزاشت گفت بدحجابی

دلم شکست 

دیگه نرفتم .شوهرم رفت بهش گفت ب شما ربط نداره گفت زنتو جم کن بعد شوهرم دستمو گرفت گفت بیا از طرف اقایون برو جیغ و داد زد سر شوهرم هنگ کردیم دیگه ب شوهرم با بغض گفتم نمیرم برگردیم .بهش گفتم خدا جوابتو بده 

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
شایدیه آدم بی حجاب،دلش ازیه آدم باحجاب پاک ترباشه

باورکنید من اصلا نمیگم باحجابها بهترن یا بی حجابها. من خودم دوستام محجبه ان.. ولی ایمان اگه قلبی باشه قلب رئوف میشه و دل نمیشکنه 

هر وقت اینجور آدما رو میبینم یاد این آیه ی قرآن میفتم که میگه زیانکار ترین مردم کسانی هستند که فکر میکنند بهترین عملکرد را در دنیا دارند اما در روز قیامت برای اعمالشان هیچ میزان و ارزشی قرار نمیدهیم و اعماشان تباه شد...