2777
2789
عنوان

فردا وفات یه بانوی پاکه

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 35 پست
وفات کیه؟ ان شالله خدا شفا بده

حضرت ام البنین🌷

یه داستانی هس که میگه؛تو جنگ‌ جهانی دوم یه پیانیست روس به دست نازی‌ها اسیر میشه و نازی‌ها بهش دستور میدن پیانو بزنه و شرط میبندن که اگه از پیانو زدن دست بکشه میکشنش.دو روز تموم‌ پیانو میزنه،آخر سر از خستگی بیهوش میشه.آخر داستانو یادته؟کشتنش!من با تک تک سلولای بدنم حال اون پیانیستو میفهمم،حس آدمی که تو راهی قدم گذاشتی که تهش هیچی نیست                                             
یا ام البنین... حاجت همه رو روا کن.... نذر صلواتشون رد خور نداره

الهی قربانت برم برا گشایش کار شوهرم میشه شما هرچند تونست صلوات بفرستی حالا که میکی زد خور نداری بلکه دعا تو گرفت

محتاج صلوات تک تکتون برا آرامش دلم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا شفا بده انشااله

براشون حمدشفا هم خوندم😔

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
الهی قربانت برم برا گشایش کار شوهرم میشه شما هرچند تونست صلوات بفرستی حالا که میکی زد خور نداری بلکه ...

خدا نکنه گلم... قابل باشم چرا ک نه.. 100 تا برات میفرستم.. ان شاء الله ک گشایشی شه و برکت از در و دیوارت بریزه.. از سوره واقعه هرشب غافل نشو.. حاجتت روا دوست گلم... ❤

پس چرا لبخند میزنی یا من چشام اشتباه میبینه

کار از گریه گذشته....

یه داستانی هس که میگه؛تو جنگ‌ جهانی دوم یه پیانیست روس به دست نازی‌ها اسیر میشه و نازی‌ها بهش دستور میدن پیانو بزنه و شرط میبندن که اگه از پیانو زدن دست بکشه میکشنش.دو روز تموم‌ پیانو میزنه،آخر سر از خستگی بیهوش میشه.آخر داستانو یادته؟کشتنش!من با تک تک سلولای بدنم حال اون پیانیستو میفهمم،حس آدمی که تو راهی قدم گذاشتی که تهش هیچی نیست                                             
حضرت ام البنین🌷

ان شالله به حق حضرت عباس خدا دست عافیت و سلامتی به سر مریضتون بکشه

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
ان شالله به حق حضرت عباس خدا دست عافیت و سلامتی به سر مریضتون بکشه

ممنونم😊🌷

خدا شفاش بده ایشالا از خدا نا امید نشو 

میدونم فقط دست خداست شفاش 

دکترا گفتن دیگه کاری از دستمون برنمیاد

میدونم فقط دست خداست شفاش  دکترا گفتن دیگه کاری از دستمون برنمیاد

دکترا وسیلن اصل کاری خداست اگه اراده کنه مثه روزی که از مادرش به دنیا اومده سلامت میشه مطمئن باشه البته اگر صلاح بنده اش باشه

سرطان دارن😊

آخی....انشالله خوب بشن عزیزم من از نماز حضرت عباس تو بچگی معجزه دیدم.

براش بخون.

چن سالشونه؟

برام دعا کنید.... حتی با یک صلوات...محتاج دعاتونم🙏خدایا چه بدست آورد آنکه تورا ازدست داد                            و چه از دست داد آنکه تو را بدست آورد؟                               ( امام حسین)
آخی....انشالله خوب بشن عزیزم من از نماز حضرت عباس تو بچگی معجزه دیدم. براش بخون. چن سالشونه؟

خیلی بهشون ارادت قلبی دارم من

۲۶

الان تو مسیر شهرمونم زائر امام رضا بودم. خیلی جلو ضریح امام رضا رو به پهلوی شکسته مادرش قسم دادم.یکی از حاجتام تو راه داره برآورده میشه.خداروشکر.انشالله همه حوائجمو بده.

برام دعا کنید.... حتی با یک صلوات...محتاج دعاتونم🙏خدایا چه بدست آورد آنکه تورا ازدست داد                            و چه از دست داد آنکه تو را بدست آورد؟                               ( امام حسین)