2777
2789

ببینید منظورم مشکلات و بدبختیای ساده نیست...مثلا خیلییی شدید زندگیتون داغون شده باشه و فرصتاتون ازدست رفته باشه و حتی عمرتون رفته باشه بیخودی و مقصرش هم خودتون و بی عقلیتون باشه اما درعین ناباوری همه چی براتون درست شه؟با ناامیدی تلاش کنین اما خدا کامل نجاتتون بده.اگه شده تعریف کنین خیلیییی نیاز دارم حالم اصلا خوب نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا دقیقا دقیقا پارسال همین بود دنیای من با تمام توصیفاتت و بخاطر همین با تمام وجودم درکت میکنم و میفهممت 

و الا من ب جرعت شاد ترین و قوی ترین و خوشبخت ترین دختر جهانم 

این منم همون فاطمه ی شکست خورده ی پارسال ک زندگیشو الکی سوزوند ولی این منم فاطمه ای ک خودم ساختمش و خدای مهربونم دستمو گرفت و از جام بلند شدم و ب گونه ای شگفت انگیز همه چیز عوض شد ک خیلیا فقط یه معجزه میبیننش 

و الا تاحالا تو درمام افسردگی به ۲ ۳ نفر کمک کردم  و سراسر پرم از شور و عشق و ایمان 🍁

و البته اونجایی همه چیز عوض شد ک گفتم بسمه 

بسه 

نمیخام بکشم میخام تمومش کنم و ب دو هفته تموم شد همه ی اون دنیای سیاه دست سازه ی  خودم 

پایان شب سیه سپید است 🍃💙

خیلی خسته و ناامیدم و افسرده و متنفر از خودم...

خداکنه مشکله همه حل بشه مشکل داداش منم حل بشه الان زنگ زد بهم حالش بد بودگفت با خانومش بحث کرده از خونه زده بیرون میگه دیگه بر نمی‌کردم😭😭😭😭

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»
دقیقا دقیقا دقیقا پارسال همین بود دنیای من با تمام توصیفاتت و بخاطر همین با تمام وجودم درکت میکنم و ...

چ قشنگ‌توضیح دادیش

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
خداکنه مشکله همه حل بشه مشکل داداش منم حل بشه الان زنگ زد بهم حالش بد بودگفت با خانومش بحث کرده از خ ...

عزیزم ایشالاا حل میشه براشون صلوات میفرستم نگران نباش براش دعاکن اروم شن هردو

بله شده ...

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍
عزیزم ایشالاا حل میشه براشون صلوات میفرستم نگران نباش براش دعاکن اروم شن هردو

چیکار کنم منم ازش دورم دلم شور میزنه کاری هم از دستم بر نمیاد 😭😭😭😭

ممنون عزیزم ایشالله شما هم زندگی آروم وخوبی داشته باشی⁦❤️⁩

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»
دقیقا دقیقا دقیقا پارسال همین بود دنیای من با تمام توصیفاتت و بخاطر همین با تمام وجودم درکت میکنم و ...

خوشبحالت اما من دیگه فرصتی ندارم چه فایده همه جوونیم رفت اگه مشکلا حل شه وقتی حل میشه که ۴۰سالمه اونوقت دیگه شوروشوفی ندارم😭🙄😭😭😭😭 همش تقصیر خودمه اما اگه خدا یکی از دعاهامو ب اورده نمیکرد شاید هیچ وقت اینطور نمیشد😭😭😭😭البته خدا خیلی نجاتم داده دعاهایی بوده اگه براورده میکرد ازاینم بدبخت ترمیشدم اما خیلی ناراحتم حس پوچی کامل....همه ی ارزوهامو ازدست دادم

خوشبحالت اما من دیگه فرصتی ندارم چه فایده همه جوونیم رفت اگه مشکلا حل شه وقتی حل میشه که ۴۰سالمه اون ...

هیچ وقت برای تحقق یه رویا دیر نیس 

میتونی تا ۹۰ سالگی و زمان مرگت افسوس بخوری و باقی عمرتو نابود کنی ولی میتونی بلند شی و از نو بسازی هرانچه ک دوس داریو 

هیچ چیز غیر ممکن نیس ...