2777
2789
عنوان

کار تد منزل کسی بلده ایده بده

817 بازدید | 67 پست

بچها یکی از رفیقام خیلی خونه حوصلش سر میره درست مث من یا خیلیای دیگ اما برعکسه من ب کارای دستی علاقه داره یه مدت اسکاج درست کرد چن تا فروخت بعد دیگ همه گفتن نمیخوان حتی فروشگاها یا مغازه ها هم سر زد گفتن نمیخوایم خلاصه میگ دوس دارم خونه حوصلم سر میره بیکارم یه کار تو خونه کنم ک هم یکم پول بیاد دستم هم از وقتم ب درستی استفاده کنم . راهی براش سراغ ندارین؟ ایده ای چیزی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم  کارتو منزل انجام میدم اگه ب هنردستی علاقه دارین  نیازی نیست درس کنه ببر مغازه خودش بفروشه  نتی پیج بزنه تا میتونه فالووز جمع کنه و نمونه کار بزاره  کارش میگیره  باید فقط فالور جمع کنه 

من تازگیها تو اینستا دیدم سبد برای بله برون درست میکنن خیییلی چیز شیکیه و مطمئنن هم گرون میگیرن

https://www.instagram.com/p/B1OgYYxAcQM/?

igshid=9acws2mpf3wd

❤آرامش از من آغاز میشود.❤خدایا ازت ممنونم که منو با قوانین الهیت اشنا کردی😍
نه والا  به بورس علاقه نداره؟

وای مگه بورس کار هرکسه اخه برای همه ی نسخه میدین  

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

شیرینی های محلی میتونه درست کنه سفارش بگیره

گل دوزی منجوق دوزی

حتما اینستا نصب کنه هم میتونی یاد بگیره هم پیج فروش درست گنه

من خودم ی پیج دارم ک زیورالات ووسایل مو درست میکنن با منجوق واقعا عالیه اموزش رایگانم داره

بافتنی هم خوبه ولی حالا ک فصلش گذشت

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

شیرینی های محلی میتونه درست کنه سفارش بگیره گل دوزی منجوق دوزی حتما اینستا نصب کنه هم میتونی یاد ب ...

جدی ؟بعد فروش میکنی؟ تو با منجوق یه چیز بسازی بعد یکی یه استان دیگ بخواد چطور میدی

جدی ؟بعد فروش میکنی؟ تو با منجوق یه چیز بسازی بعد یکی یه استان دیگ بخواد چطور میدی

خب واسه همین میگم اینستا نصب کن دیگه

اتفاقا انقدر خوشگله

اگ براش سخته از شهر و استان خودش شرو کنه بعدش کارش ک گرفت حالا پیج اینستا یا کانال تلگرام درست کنه

ولی پیج اینستا سریع تر میگیره

خیلی هم اسونه من خودم ک تفننی درست میکنم

دستبند گردنبند سنجاق سر گل سینه انگشتر همه چی میشه حالا اگ خیلی ک عالی میشه ک رومیزی ایناهم درست کنه

اون ک اصن فوق العاده